Langkami napisał(a):5. Park Narodowy Krka, Szybenik albo Trogir (Tutaj mam dylemat, które miasto wybrać, które jest bardziej atrakcyjne?)
SENIOR napisał(a):DZIĘKI ZA IFO. POKLIKAM SOBIE . TAK WYSZŁO ,ŻE MOI ZNAJOMI TAM JAM JADĄ ( DWIE RODZINY) I MUSZĘ TAM GDZIEŚ SIĘ WBIĆ , RAZEM WESELEJ NO I WĄTROBĘ MOŻNA PRZEĆWICZYĆ
Tomasz.mos napisał(a):Witam ponownie,
Przyponiało mi się jeszcze jedno warzne dla nas pytanie,
odnośnie autobusów w Omis czy ktoś poruszał sie Chrwackim PKS-em między miejscowościami np dp Splitu do Trogiru, Makarskiej.
My lecimy samolotem i chcemy poruszac się po chorwacji za pomoca autobusów a do blizszym miejsc roweroem w w promieniiu do 10 km pieszo
Pozdrawiam.
Grochiczko napisał(a):Może gdzieś już padło to pytanie, jednak zaryzykuje. Podpowie ktoś, gdzie w Omiś można dostać prawdziwą rakiję i prosek ? A nie coś a'la...
Grochiczko napisał(a):Może gdzieś już padło to pytanie, jednak zaryzykuje. Podpowie ktoś, gdzie w Omiś można dostać prawdziwą rakiję i prosek ? A nie coś a'la...
Tomasz.mos napisał(a):Witam ponownie,
Przyponiało mi się jeszcze jedno warzne dla nas pytanie,
odnośnie autobusów w Omis czy ktoś poruszał sie Chrwackim PKS-em między miejscowościami np dp Splitu do Trogiru, Makarskiej.
My lecimy samolotem i chcemy poruszac się po chorwacji za pomoca autobusów a do blizszym miejsc roweroem w w promieniiu do 10 km pieszo
Pozdrawiam.
SENIOR napisał(a):Grochiczko napisał(a):Może gdzieś już padło to pytanie, jednak zaryzykuje. Podpowie ktoś, gdzie w Omiś można dostać prawdziwą rakiję i prosek ? A nie coś a'la...
wszędzie za rzeką między uliczkami jest kilka sklepików ,
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne