Ok Ok poddaje się
To ich wakacje i niech sami sobie jej zorganizują. Kiedy ja jechałem do Cro pierwszy raz nikt mi niczego nie planował i sam tez nie planowałem, rzeczywistość i tak rysuje swoje kreski. Pozdrawiam
Langkami napisał(a):Dziękuje bardzo za praktyczne wskazówki. A czy ma ktoś może mapę z szlakiem pieszym na Sveti Jure? Trochę przeszukałam forum, ale nie mogę żadnych praktycznych informacji na ten temat znaleźć. Po za tym, że szlak należy do trudnych. Może ktoś z Was był i podzieli się informacjami, wrażeniami i zdjęciami. Czytałam, że jest kilka szlaków.
SENIOR napisał(a):czy jest kafejka internetowe w Omisiu , czy ktoś ma taką wiedzę ? Dzięki
SENIOR napisał(a):Dzięki za inf., byłem w DUCE dwa razy ...
SENIOR napisał(a):... obiło mi się o oczy ,że naprzeciwko parkingu ( przed mostem ) w Omisiu jest kafejka , ale nie mjestem pewny
SENIOR napisał(a):Wiesz , pobyt tam traktujemy jako miejsce wypadowe... co można ciekawego obejrzeć oprócz Medjugorie i wodospadów...Pozdr.
SENIOR napisał(a):(1)Witam ! zapewniam nie mamy namiotu w bagażniku , (2) szkoda może kiedyś się poznamy...
SENIOR napisał(a):Ale jak jesteś mistrz świata to mam nagłą zmianę planów i muszę się wbić na CIOVO w terminie 11.08 - 24.08 , do wioski SLATINE.I dupa zbita przez internet nic nie mogę ucelować , może masz jakąś lokalizację ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne