To ja zapytam o jakieś godne polecenia miejsca na smaczne jedzonko w Omis lub jego okolicy. Coś polecicie?
Bo po długiej przerwie wreszcie w lipcu melduję się w Cro
Flayszakal napisał(a):Jeżeli chcesz zobaczyć trochę ładnego interioru, i nie przeszkadza że trzeba z Omisza 20 minut podjechać to polecam Konobe Tadici w Slime.
Tylko tam nie ma niestety owoców morza. A przynajmniej do tej pory nie było.
MrOwA napisał(a):To ja zapytam o jakieś godne polecenia miejsca na smaczne jedzonko w Omis lub jego okolicy. Coś polecicie?
marekkowalak napisał(a):MrOwA napisał(a):To ja zapytam o jakieś godne polecenia miejsca na smaczne jedzonko w Omis lub jego okolicy. Coś polecicie?
Radmanove Mlinice albo Kaštil Slanica (ten sam właściciel, jedno niedaleko drugiego).
Super kuchnia, rewelacyjne położenie (taras nad rzeką), mocno polecane przez Makłowicza, a i w Google mnóstwo pozytywnych opinii. Polecam żabie udka - jedne z lepszych, jakie w życiu jadłem.
Można dojechać z Omiša samochodem, a można też dopłynąć łódką.
MrOwA napisał(a):marekkowalak napisał(a):MrOwA napisał(a):To ja zapytam o jakieś godne polecenia miejsca na smaczne jedzonko w Omis lub jego okolicy. Coś polecicie?
Radmanove Mlinice albo Kaštil Slanica (ten sam właściciel, jedno niedaleko drugiego).
Super kuchnia, rewelacyjne położenie (taras nad rzeką), mocno polecane przez Makłowicza, a i w Google mnóstwo pozytywnych opinii. Polecam żabie udka - jedne z lepszych, jakie w życiu jadłem.
Można dojechać z Omiša samochodem, a można też dopłynąć łódką.
JAk widzę to po drodze na rafting, więc dobrze się składa
rufus295 napisał(a):Że też jeszcze nikt o Kremenko nie wspomniał. Z tych wszystkich, tą najbardziej zapamiętasz
te kiero napisał(a):rufus295 napisał(a):Że też jeszcze nikt o Kremenko nie wspomniał. Z tych wszystkich, tą najbardziej zapamiętasz
Nie wszyscy są zachwyceni po pobycie w Kremenko, osobiście nie byłem, ale nawet w mojej relacji było słabe odniesienie do tej konoby.
Ja mogę polecić:
U našeg Marina
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne