karolina031 napisał(a):Bardzo chętnie polecę Państwu mój sprawdzony namiar na noclegi u wspaniałego gospodarza, do którego jeżdżę już od 8 lat. Apartamenty w cichej, malowniczej okolicy, z pięknym widokiem na morze, nowoczesne i czyste, w pomiędzy Omisiem a Brelą, w bardzo przystępnej cenie. WARUNKI JAK I OSOBA GOSPODARZA SUPER!!!! proszę o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bea.ta napisał(a):karolina031 napisał(a):Bardzo chętnie polecę Państwu mój sprawdzony namiar na noclegi u wspaniałego gospodarza, do którego jeżdżę już od 8 lat. Apartamenty w cichej, malowniczej okolicy, z pięknym widokiem na morze, nowoczesne i czyste, w pomiędzy Omisiem a Brelą, w bardzo przystępnej cenie. WARUNKI JAK I OSOBA GOSPODARZA SUPER!!!! proszę o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wstrzymaj się z dalszym zaśmiecaniem wątków. Wystarczy już tej akwizycji.
Dziękuję.
karolina031 napisał(a):To nie jest żadna akwizycja więc bardzo proszę mnie nie obrażać. Jeżdżę do fajnego człowieka, w piękne miejsce od lat i nie rozumiem dlaczego nie miałabym go nie polecać osobom, które poszukują właśnie sprawdzonych miejsc. Jeśli nie podoba się Pani to, że ktoś chce komus użyczyć namiarów na priv to jest to Pani sprawa, natomiast proszę się wstrzymać od złośliwych komentarzy i pomówień. Pozdrawiam
Bea.ta napisał(a):karolina031 napisał(a):To nie jest żadna akwizycja więc bardzo proszę mnie nie obrażać. Jeżdżę do fajnego człowieka, w piękne miejsce od lat i nie rozumiem dlaczego nie miałabym go nie polecać osobom, które poszukują właśnie sprawdzonych miejsc. Jeśli nie podoba się Pani to, że ktoś chce komus użyczyć namiarów na priv to jest to Pani sprawa, natomiast proszę się wstrzymać od złośliwych komentarzy i pomówień. Pozdrawiam
Dzisiaj w trzech różnych wątkach to samo wpisane, w marcu w dwóch, wcześniej również.
Wydaje mi się, że wystarczy raz zaistnieć.
Edit.
Skoro się tak zaperzyłaś, to przejrzałam Twoje wątki.
Wybacz, ale nie piszesz nic innego, poza polecaniem miejsca, do którego jeździsz.
Więc coś z pomówieniami nie tak.....
Bea.ta napisał(a):karolina031 napisał(a):To nie jest żadna akwizycja więc bardzo proszę mnie nie obrażać. Jeżdżę do fajnego człowieka, w piękne miejsce od lat i nie rozumiem dlaczego nie miałabym go nie polecać osobom, które poszukują właśnie sprawdzonych miejsc. Jeśli nie podoba się Pani to, że ktoś chce komus użyczyć namiarów na priv to jest to Pani sprawa, natomiast proszę się wstrzymać od złośliwych komentarzy i pomówień. Pozdrawiam
Dzisiaj w trzech różnych wątkach to samo wpisane, w marcu w dwóch, wcześniej również.
Wydaje mi się, że wystarczy raz zaistnieć.
Edit.
Skoro się tak zaperzyłaś, to przejrzałam Twoje wątki.
Wybacz, ale nie piszesz nic innego, poza polecaniem miejsca, do którego jeździsz.
Więc coś z pomówieniami nie tak.....
karolina031 napisał(a):Odniosę się jeszcze do Twojego przeglądania moich wątków, czy aby na pewno zrobiłaś to w 100% dokładnie?
I czy aby na pewno zawsze polecam tylko miejsce moich wakacyjnych wyjazdów?
Patrz choćby moja odpowiedź z dn. 18.12.2016 r. na forum w dziale o nazwie: Rezerwacja poprzez booking.com
dotycząca doświadczeń z tym portalem i możliwości odzyskania pobranych niezgodnie z warunkami rezerwacji środków z konta. Była to porada udzielona forumowiczowi z racji zwykłej ludzkiej zyczliwości a nie akwizycji na rzecz booking. com zapewniam
karolina031 napisał(a):Witam wszystkich zainteresowanych wakacyjnym pobytem w sprawdzonym apartamencie u cudownie gościnnego i ciepłego gospodarza, z dala od zgiełku ale blisko komercyjnych atrakcji Omisia, Breli i Baska Voda zapraszam do kontaktu na priv. Zostały ostatnie wolne terminy: po 15.08. 2018 w apartamentach 3 i 4 osobowych oraz termin do 14.07 w apartamencie 6 osobowym z garażem. Apartamenty klimatyzowane z pięknymi tarasami z panoramą na morze w pełni wyposażone. Kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Glinek napisał(a):Witam.
Proszę o opinie o tym apartamencie. Może ktoś z was tam był. Może obok tego miejsca. Chcemy się tam wybrać z dziećmi 2 i 7 lat. Warto???
Apartamenty Ivica Ćosić - Duće ,Dugi rat
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje