mariusz_sn napisał(a):OK dzięki, pozdrawiam i jeśli jedziesz w tym roku do Cro to miłego urlopu
I wzajemnie .
wiola2012 napisał(a):Zaplanowałam w tym roku rafting po Cetinie. Poproszę o namiar na jakiegoś sprawdzonego organizatora . Chyba, że to wszystko jedno z kim się płynie i szukać na miejscu?
dmaslinka napisał(a):Korzystaliśmy z oferty firmy, którą znaleźliśmy w uliczce naprzeciwko restauracji/pizzerii Konig. Znalazłam ich stronę facebookową, tzn. myślę, że to są oni:
https://www.facebook.com/raftingking
maslinka napisał(a):Raftingiem byliśmy zachwyceni, ale faktem jest, że nie mamy porównania z innymi organizatorami.
maslinka napisał(a): Kilka zdjęć i opisy tej niezwykłej przygody z mojej pierwszej relacji popełnionej na tym forum :
wyspa-pag-makarska-riviera-peljesac-czyli-chorwacja-3-t21320-45.html
dmaslinka napisał(a):Edit: Tak, to na pewno ta sama firma. Poznałam skippera na zdjęciu na fb Albo to stare zdjęcie, albo kompletnie się nie zmienił przez te 15 lat
wiola2012 napisał(a):Zaplanowałam w tym roku rafting po Cetinie. Poproszę o namiar na jakiegoś sprawdzonego organizatora . Chyba, że to wszystko jedno z kim się płynie i szukać na miejscu?
marekkowalak napisał(a):wiola2012 napisał(a):Zaplanowałam w tym roku rafting po Cetinie. Poproszę o namiar na jakiegoś sprawdzonego organizatora . Chyba, że to wszystko jedno z kim się płynie i szukać na miejscu?
Wszystko jedno - oni wszyscy mają prawie identyczną ofertę. Przedstawiciele są w każdej większej miejscowości na promenadach, nie trzeba wcale jeździć do Omiša. Dowóz autobusem jest w cenie raftingu.
MrOwA napisał(a):Ja polecam https://rafting-pirate.com/ Korzystaliśmy w zeszłe wakacje.
amatus1 napisał(a):Jak dalej szukasz to daj znać na priv, dam Ci namiary na mojego przyjaciela. Ekipa sprawdzona, wszystko dwa razy mieliśmy super, komunikacja w języku polskim.
wiola2012 napisał(a):Jeszcze nic nie zarezerwowałam, muszę przejrzeć linki, może porównać cenę, chociaż podejrzewam, że są porównywalne.
Poproszę na priv o kontakt do Twojego przyjaciela.
kopson napisał(a):Informacje podawane przez Google bywają nieprecyzyjne. Restauracja "zamknięta na stałe" w gruncie rzeczy nieraz oznacza, że jest zamknięta poza sezonem ale w sezonie turystycznym już otwarta. Przekonałem się o tym w ub. roku gdy byłem w Trogirze.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne