Witam!
Jestem w tej chwili w Ruskamen ( 7km za Omisem) służę najnowszymi aktualnościami.
bubadge napisał(a):To dobrze się składa, można się gdzieś tam umówić. Co prawda moja córa ma zaledwie 6 miesięcy więc dzieciaki raczej się nie dogadają zbytnio ale zawsze fajnie mieć tam jakiś znajomych Kiedy wyjeżdżacie ?
Barjavel.mods napisał(a):bubadge napisał(a):To dobrze się składa, można się gdzieś tam umówić. Co prawda moja córa ma zaledwie 6 miesięcy więc dzieciaki raczej się nie dogadają zbytnio ale zawsze fajnie mieć tam jakiś znajomych Kiedy wyjeżdżacie ?
witam serdecznie. wybieramy się z rodzinką w te strony (planujemy Duce lub Omis) 6.08-17.08.
Jedziemy z pociechami 8 lat i 10 miesięcy. Mógłbym prosić o pomoc w znalezieniu kwatery. Zapytałem juz w innym wątku ale chyba nie zaszkodzi i tutaj. Z ofert ogólno-internetowych nic nie udało się znaleźć. ja chcę jechać w ciemno tylko nie wiem czy z 10 miesięcznym szkrabem to nie za duże ryzyko - nie mam doświadczenia w tak długich wyjazdach. Może mogli byście mi pomóc drodzy CRO-maniacy
wszelkie informacje mile widziane
aha jeszcze jedno pytanko się przypomniało - czy w samym Omisiu mogę liczyć na piaszczystą plażę
Barjavel.mods napisał(a):aha jeszcze jedno pytanko się przypomniało - czy w samym Omisiu mogę liczyć na piaszczystą plażę
Slick napisał(a):Witajcie
czy ktoś może wie, kiedy w tym roku w Omisu odbędzie się inscenizacja bitwy pirackiej (Gusarska bitka) ?
Ostatnio piraci są u mojego dziecka na topie i bardzo chciało by ta bitwę zobaczyć.
Z tego co wiem to chyba w sierpniu się to odbywa tylko kiedy dokładnie ?
pozdrav
Slick
Slick napisał(a):fleischman napisał(a):ale za to takie coś Ci wyszukałem
http://www.omis.hr/2014pdf/KalendarKD2014.pdf
Gusarska Bitka 18.08.2014 godz 19.30
pozdrav!
dzięki wielkie
Marta123456 napisał(a):Jestem w Omisiu i dzisiaj byliśmy zwiedzić wodospady KRKA