No to i ja dołączę do Waszego zacnego grona Zabookowałem Mirę w terminie 30.06-10.07.2016
Mam pytanko do tych co już gościli w tych okolicach. Co warto zobaczyć np. w Omis z dzieckiem 5lat (jakieś rozrywki, rejsy, itp)?
jan ostrzycki napisał(a):Omiś to dobre miejsce do skoków samochodem na południe i północ. W samym mieście niewiele ciekawego.
jan ostrzycki napisał(a):Omiś to dobre miejsce do skoków samochodem na południe i północ. W samym mieście niewiele ciekawego.
razpol napisał(a):jan ostrzycki napisał(a):Omiś to dobre miejsce do skoków samochodem na południe i północ. W samym mieście niewiele ciekawego.
Co ciekawego masz na myśli na północy lub południu?
I w jakich turystycznych miastach jest więcej ciekawego?
razpol napisał(a):w jakich turystycznych miastach jest więcej ciekawego?
razpol napisał(a):Wydaje mi się, że wciąż nie odpowiedziałeśrazpol napisał(a):w jakich turystycznych miastach jest więcej ciekawego?
Akurat gdzie jak gdzie, ale atrakcji dla dzieci, młodzieży czy też dorosłych, w porównaniu do innych miejsc tam trochę jest..
Coś zabytkowego też się znajdzie.
jan ostrzycki napisał(a):Czy ktoś zna odcinek drogi od autostrady - zjazd Blato na Cetini - do Omisia? Da się tamtędy przejechać? Czy serpentyny są bardzo ostre? Czy warto pchać się tam jadąc do Omiś? Dróżka na mapie wygląda obiecująco, omijamy Split i korki przed mostem.
MrOwA napisał(a):A mam jeszcze pytanie. Gdzie najlepiej zaparkować w Omis (bo będę przyjeżdżał z Mimic)? Czy targ rybny jest przy ul Fosal?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne