@pasażer, czy to nie to samo miejsce?
sneer napisał(a):Wiem, że już o tym parę osób pisało, ale zapytam dla pewności jeszcze raz. Kiedy są największe korki przy wjeździe do Omisza? Chcę się któregoś dnia wybrać tu z Primosten i nie chciałbym stać godzinami. Czytałem, że największy dramat jest koło południa 12 - 14? Czy gorzej jest od strony Makarskiej, czy od Splitu?
sneer napisał(a):Wiem, że już o tym parę osób pisało, ale zapytam dla pewności jeszcze raz. Kiedy są największe korki przy wjeździe do Omisza? Chcę się któregoś dnia wybrać tu z Primosten i nie chciałbym stać godzinami. Czytałem, że największy dramat jest koło południa 12 - 14? Czy gorzej jest od strony Makarskiej, czy od Splitu?
zuzaga napisał(a):To widze ze w Stanici noclegowalismy w tym samym czasie. My tam bylismy od 12 do 24.07. A Wy?
koli88 napisał(a):Gdzie dokładnie w Omisiu znajdę targ rybny i w jakich godzinach?
Rafal G-ce napisał(a):sneer napisał(a):Wiem, że już o tym parę osób pisało, ale zapytam dla pewności jeszcze raz. Kiedy są największe korki przy wjeździe do Omisza? Chcę się któregoś dnia wybrać tu z Primosten i nie chciałbym stać godzinami. Czytałem, że największy dramat jest koło południa 12 - 14? Czy gorzej jest od strony Makarskiej, czy od Splitu?
Nie ma większych korków w normalne dni. Wyjątkiem jest np 18 sierpnia kiedy jest święto piratów i przyjeżdża bardzo dużo dodatkowych turystów. W zwykle dni korki nie odbiegają od tych w innych miejscowościach.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne