Witam!!!
Wybieram się 3.07. br do miejscowości STANIĆI, podróz zaczynam z Siedlec, może ktoś jedzie w tym terminie i z tych okolic do środkowej Dalmacji i chce wspólnie podróżować ??
markopolo-33 napisał(a):Witam!!!
Wybieram się 3.07. br do miejscowości STANIĆI, podróz zaczynam z Siedlec, może ktoś jedzie w tym terminie i z tych okolic do środkowej Dalmacji i chce wspólnie podróżować ??
AfrostPL napisał(a):Może ktoś w okresie 10-24 VIII będzie w Omisie z dziećmi ? My będziemy z naszym już 5 latkiem, w ubiegłym roku poznaliśmy na wskazywanej w tym wątku plaży małżeństwo z dwójka dzieci dzięki czemu pierwszy raz od jakiegoś czasu mogliśmy się oddać wypoczywaniu zamiast wiecznemu czuwaniu i zabawianiu, malucha który nie miał się z kim bawić.
agi_82 napisał(a):również wybieramy się do Omiś wyjazd planujemy 7/8 sierpnia i tak właśnie zastanawiam się czy podróż w "ciemno" to dobry pomysł?
ulka740 napisał(a):agi_82 napisał(a):również wybieramy się do Omiś wyjazd planujemy 7/8 sierpnia i tak właśnie zastanawiam się czy podróż w "ciemno" to dobry pomysł?
Witaj agi:-) my mamy kwaterę od 8.08 do 18.08 w Celina Zavode, to taka mieściła za Omisiem. I tak się zastanawiam czy dobrze zrobiłam rezerwując tą miejscowkę, bo do Omisia ok 5 km bez możliwości spaceru pieszo
Zacheusz napisał(a):A ja obecnie jestem w Stanici i pkazuje w Omiś i dziś plynałem na Brac. Statek 120 kuna/osobę, ale polecam, bo statek zabytkowy, na wejście dostaliśmy napoje i rakije, potem po godzinnym rejsie mieliśmy 4 godziny pobyt na wyspie. Tutaj rewelacja. Woda cieplejsza o 3-4 stpnie niż w Omiś. Miejscowość Supetar piękna. proponuje się targować bo moja 7-letnia pociecha miała płynąć za 100 kuna, aż w końcu popłynęła za darmo. Na powrocie jeszcze lunch z butelką wina, także polecam.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne