kaeres napisał(a):konopackir napisał(a):
Nie zrażajcie kolegi, cały czas mam nadzieję, że zaraz się stanie...
Tja
tu-epi-2012-t45498.html
W Omišu ciasno, w Tučepi wąsko.
kaeres napisał(a):konopackir napisał(a):
Nie zrażajcie kolegi, cały czas mam nadzieję, że zaraz się stanie...
Tja
tu-epi-2012-t45498.html
Berbel napisał(a):Zastanawia mnie dlaczego ludzie zawsze czepiaja sie slabszych albo innych niz oni sami. Chlopak sie stara, moze nie wychodzi mu najlepiej, i co z tego. Czy ktos go zna? Pewnie nie, ale oceniac jest latwo. Moze gosc ma powody zeby pisac w taki a nie inny sposob, moze jest za to geniuszem w innej dziedzinie.
A jesli chodzi o rodzicow, mam 40stke i oddalbym wszystko zeby z tata pojsc w gory.
Berbel napisał(a):Zastanawia mnie dlaczego ludzie zawsze czepiaja sie slabszych albo innych niz oni sami. Chlopak sie stara, moze nie wychodzi mu najlepiej, i co z tego. Czy ktos go zna? Pewnie nie, ale oceniac jest latwo. Moze gosc ma powody zeby pisac w taki a nie inny sposob, moze jest za to geniuszem w innej dziedzinie.
jara napisał(a):nimm2 napisał(a):a co do relacji to kazdy pisze tak jak potrafi... i jesli sie komus nie podoba to jest tyle innych do czytania...M23 napisał(a):To znaczy, nie piszę dalej relacji, bo jej nie pamiętam, tak aby ją dokładniej opisać.
Berbel napisał(a):Prawda jest ze wchodzac do dzialu relacje mamy ochote poczytac o przezyciach i wrazeniach innych ludzi, mozna byc rozczarowanym relacja kolegi, ale to nie zmienia faktu, ze nie powinnismy nikogo wysmiewac tylko dlatego ze pisze jak pisze. Relacja M23 zamknela sie w jednym poscie i powinnismy to uszanowac, jest inna niz sie spodziewalismy, ale on ma prawo decydowac o formie swojej relacji. Tak naprawde, to nie dalismy mu szansy sie rozkrecic, a przeciez obiecal filmy i moglo byc ciekawie. 20ddw
M23 napisał(a):W takim razie, nie będę już nic pisał. Tak będzie lepiej. Bo widzę, że każdemu to przeszkadza, a tak naprawdę to nie wiem, czy ktoś z Was (Ci którzy tutaj napisali w tym wątku) napisał kiedyś relację, dosyć długą.
M23 napisał(a):W takim razie, nie będę już nic pisał. Tak będzie lepiej. Bo widzę, że każdemu to przeszkadza, a tak naprawdę to nie wiem, czy ktoś z Was (Ci którzy tutaj napisali w tym wątku) napisał kiedyś relację, dosyć długą.
M23 napisał(a): a tak naprawdę to nie wiem, czy ktoś z Was (Ci którzy tutaj napisali w tym wątku) .
M23 napisał(a):samochodem nie polecam, bo z tego co widziałem, ciężko z parkowaniem.
M23 napisał(a):
napisał kiedyś relację, dosyć długą.
Powrót do Nasze relacje z podróży