konopackir napisał(a):Przyznaj, że nadrabiasz urokiem osobistym i stąd te zniżki
A tak serio to 150 bo ekipa 7 person, ale właśnie z tego samego powodu byłem bardzo pozytywie zaskoczony zaufaniem gospodarzy zeszłorocznych, choć nie ukrywam że sam miałem stresa, czy nie jadę 1500 km bez "ostatecznego zaklepania"
Ale gdy zobaczyłem właścicieli to trochę się rozjaśniło
http://en.wikipedia.org/wiki/Ivica_Kalini%C4%87
...jak nie chce się przejść kawałeczek , można płacićmervik napisał(a):darekvideo napisał(a): ale chyba 8 KN w zeszłym roku za godzinę postoju .
croktoś napisał(a):Tylko, że problem był taki: mało jakichś restauracji, trzeba było przejść trochę, aby móc dostać się do restauracji.[/quote
W Omišu restauracji za mało Może za wysoko ,za wąsko,po schodach? ale na sąsiedniej przecznicy juz wypas i na płasko,prosto
No dobrze,że chociaż :...z czego też jestem bardzo zadowolony, bo zobaczyłem to co chciałem
No sorry,ale nie wiem o co kaman? Czyżby rozczarowanie jakieś,że schodów ruchomych brak i uliczki waskie
Mam cichą nadzieje,że to podpucha jakaś jest
M23 napisał(a):12-14 lat? To jakim cudem piszę o prowadzeniu samochodu, itd? Jak już ktoś się wypowiada na jakiś temat to powinien jednak poznać bardziej drugą osobę. A nie pisać, że ktoś ma tyle i tyle lat. Mam pisać i kłamać, że mi się podobało, jak było inaczej?
M23 napisał(a):12-14 lat? To jakim cudem piszę o prowadzeniu samochodu, itd? Jak już ktoś się wypowiada na jakiś temat to powinien jednak poznać bardziej drugą osobę. A nie pisać, że ktoś ma tyle i tyle lat. Mam pisać i kłamać, że mi się podobało, jak było inaczej?
Powrót do Nasze relacje z podróży