Tomy Lee napisał(a):Czyżby nikt w ostatnich dniach nie jechał tą trasą na urlop? Czy po prostu wszystko po staremu czyli cisza i bez stresów ? Ktoś tankował w nocy w Słowenii na jakiejś całodobowej? W poprzednich latach zawsze w Halbenrain przy fordzie lałem pod korek ale to w tej chwili ekonomicznie nie jest uzasadnione
sdolas napisał(a):Czy przejście w Ormoż jest obecnie przejezdne ?
Pierwszy raz nawigacja google uparcie zmienia trasę na przejścia obok Ormoż
sdolas napisał(a):Czy przejście w Ormoż jest obecnie przejezdne ?
Pierwszy raz nawigacja google uparcie zmienia trasę na przejścia obok Ormoż
ctomek81 napisał(a):Przejeżdżałem przez Ormoz wczoraj, standardowo pusto. Natomiast słoweński odcinek objazdu w remontach. Gorna Radgona glowna droga (Partizanska Cesta )rozkopana, w Ormoz też mały objazd drogą szutrową do przejścia granicznego.
Tomy Lee napisał(a):Raz to jest rondo i około 20m drugi raz około 150-200m i w dzień wahadło ale żadnych opóźnień z tego powodu nie ma. Rondo w dzień nawet było polane wodą żeby się nie kurzyło.
ctomek81 napisał(a):Jedynie w Górna Radgona trzeba objechać remont glownej drogi ulicą Mladinska. Były tam takie chyba pomarańczowe znaki objazdu w kierunku Radenci,które początkowo przegapiłem. Nie jest to raczej uciążliwe. Czy lepiej jechać autostrada,to co kto woli.
discoshaker90 napisał(a):
To nie wygląda to źle. A jak wyglądają te odcinki objazdowe? W miarę równa droga jest? Bo mam dość niskie auto i nie chce zawiesić się na jakiejś szutrówce
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi