maciek5 napisał(a):Mam pytanie czy przejście w Ormoż jest aktualnie czynne dla Polaków . Zawsze je wybieram ,ale na stronie słoweńskiej nie ma go wymienionego jako dostepne dla obcokrajowców. Czy były jakieś problemy.?
maciek5 napisał(a):Mam pytanie czy przejście w Ormoż jest aktualnie czynne dla Polaków . Zawsze je wybieram ,ale na stronie słoweńskiej nie ma go wymienionego jako dostepne dla obcokrajowców. Czy były jakieś problemy.?
Cro_Member napisał(a):Dokładnie tak jak piszesz 9.08 pojechałem na wydrę i też żywej duszy po drodze nie mijałem. Na granicach byłem sam w Bad przejechałem nie zatrzymując się w Ormož tylko skan dowodów bo nie chcieli ENTER. Na bramkach w Lučko o godzinie 4 też był spokój...
kammaj napisał(a):Cro_Member napisał(a):Dokładnie tak jak piszesz 9.08 pojechałem na wydrę i też żywej duszy po drodze nie mijałem. Na granicach byłem sam w Bad przejechałem nie zatrzymując się w Ormož tylko skan dowodów bo nie chcieli ENTER. Na bramkach w Lučko o godzinie 4 też był spokój...
Czyli jak rozumiem w Ormoż na granicę podjeżdża się tak jakby od tyłu i trzeba nawrócić?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi