AgaKar napisał(a):To być może spotkamy się na trasie
Na przejście jedziesz jak niżej? Google map na siłę kieruje mnie z drugiej strony Ormoz
AgaKar napisał(a):07.09. godz. 7.00 Ormoz zamknięte
matiz21 napisał(a):AgaKar napisał(a):07.09. godz. 7.00 Ormoz zamknięte
Ten przejazd który został zaznaczony na mapie powyżej jest zamkniety, trzeba przejechać od drugiej strony czyli ul. Za kolodvorom i tam jest przejście graniczne otwarte. Przynajmniej tak bylo gdy jechałem tydzień temu, na granicy w nocy jeden strażnik który sprawdził tylko ilość dowodów i kazał jechać dalej
matiz21 napisał(a):Dokładnie to zamknięty jest ten konkretny przejazd kolejowy w stronę mostu a nie most, dlatego trzeba po prostu tory przejechać w innym miejscu tak jak napisał kolega wyżej jest to jakby obwodnica, załączam mapkę. Ogólnie mi też trasę wyznaczalo ciągle od centrum jakby przejazd był otwarty, dopiero w samym Ormoz Google Maps stwierdziła że jednak się nie da i kierowała na Trnovec ale postanowiłem pojechać od drugiej strony i się udało także polecam tak pojechać jeśli przejazd od centrum będzie zamknięty
ryzka1990 napisał(a):Witam// Jest przejezdne przejście graniczne w Bad Radkersburg i Ormož dla obywateli Polski? Pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi