zdecydowałem ostatecznie i w tamtą stronę jadę tak
https://www.google.com/maps/dir/47.0830 ... m2!4m1!3e0
zjeżdżam na Shell w Ilz - dotankowanie - potem tempomat na 50
te kiero napisał(a):Mike_79 napisał(a):
i po 2km wypadasz z "agrafki 180" w las
Mike_79 napisał(a):te kiero napisał(a):Mike_79 napisał(a):
i po 2km wypadasz z "agrafki 180" w las
chodzi o tereny zabudowane oczywiście wszystko w granicach rozsądku
a co do agrafki to nie będę się tu zakładał ani jej testował ale profil 245/45 na obniżonym zawiasie naprawdę dobrze trzyma się asfaltu....(ale to poza wątkiem oczywiście)
no i nie zauważyłem ale oczywiście GM wprowadził skrót przed Feldbach - nie zamierzam w pełni słuchać navi
i trzymam się Route 66
Roen napisał(a):Witam wszystkich, jako że pierwszy raz jestem na forum i pierwszy raz wybieram się do Chorwacji proszę o wyrozumiałość. Mam takie pytanie jak ocenicie objazd słoweńskiej autostrady i wjazd do Chorwacji przez Ormoz następnie dojazd do Varazdin i autostradą w stronę Zagrzebia? Trochę czasu spędziłem na forum i chyba ktoś już wcześniej co takiego proponował no ale wolę dopytać. Dzięki za podpowiedź
Roen napisał(a):Witam wszystkich, jako że pierwszy raz jestem na forum i pierwszy raz wybieram się do Chorwacji proszę o wyrozumiałość. Mam takie pytanie jak ocenicie objazd słoweńskiej autostrady i wjazd do Chorwacji przez Ormoz następnie dojazd do Varazdin i autostradą w stronę Zagrzebia? Trochę czasu spędziłem na forum i chyba ktoś już wcześniej co takiego proponował no ale wolę dopytać. Dzięki za podpowiedź
Roen napisał(a):jak ocenicie objazd słoweńskiej autostrady i wjazd do Chorwacji przez Ormoz następnie dojazd do Varazdin
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi