Jaro_wlkp napisał(a):Nie bardzo moge znaleźć na mapie tej miejscowości "Luz" . Poproszę o bliższe namiary .
Sorry mój błąd, a raczej słownika w telefonie Ma być ILZ
Jaro_wlkp napisał(a):czy ktos ma namiar na stacje czynna całą dobę?
Greg3136 napisał(a):Ja będę wracać tą trasą w czwartek -czy możecie polecić jakąś dobrą, niedrogą restaurację na terenie Słowenii.
Tomy Lee napisał(a):Greg3136 napisał(a):Ja będę wracać tą trasą w czwartek -czy możecie polecić jakąś dobrą, niedrogą restaurację na terenie Słowenii.
Jakbyś przeczytał stronę/dwie wcześniej to pisałem o knajpie, w której jadłem. Nikt poza mną chyba niczego po drodze nie jadł, nie chce się pochwalić lub zjadł i nie przeżył czyli nie warto polecić... chyba, że jedziesz z teściową
savic napisał(a):https://goo.gl/maps/8rxtJpPZBeM2
Jadłem na powrocie - z zewnątrz szału nie robi ale jedzonko rewelacja - mięsna płyta dla dwóch osób 23 ojro sałatki do wyboru chyba z dziesięć rodzajów i ile wejdzie na talerz - za niecałe trzy
Greg3136 napisał(a):
Za radą kolegi postanowiliśmy się zatrzymać w Gostlina Adanić - na początku przywitał nas bardzo sympatyczny Pan - kelner, właściciel? ciężko powiedzieć ale bardzo miła osoba, która nas obsługiwała.
Zamówiliśmy Talerz EUROPA dla dwóch osób za 28,8 euro + kilka euro za sałatki - to co podali to na pewno nie dla dwóch osób - 3 osoby na pewno solidnie by pojadły a może i 4 ... a do tego wszystko smaczne.
Wystrój wnętrza lokalu przypominał trochę wyglądem "spółdzielnie spożywcze" z ubiegłej epoki albo z lat 90-tych ale obsługa nadrabiała te małe niedociągnięcia bo my i tak usiedliśmy na tarasie.
Polecam jak najbardziej!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi