dids76 napisał(a):maciejdm1 napisał(a):
Co masz na myśli pisząc , że autostradą bezpieczniej? Czy chodzi Tobie o zwierzaki , czy jakiś bandziorów?
Zwierzaki i jazdę jako taką. Według mnie autostradą jednak bezpieczniej
Tomasz61 napisał(a):Co roku po drodze tam wstępuję. Jeżeli dzieciaki lubią czekoladę, to można tam trochę grosza stracić Można wykupić zwiedzanie samej manufaktury, można też obejrzeć halę produkcyjną przez szybę ze sklepu
maciejdm1 napisał(a):dids76 napisał(a):maciejdm1 napisał(a):
Co masz na myśli pisząc , że autostradą bezpieczniej? Czy chodzi Tobie o zwierzaki , czy jakiś bandziorów?
Zwierzaki i jazdę jako taką. Według mnie autostradą jednak bezpieczniej
Dzieki. Wiem , że wątek jest o objeździe przez Bad... i Ormoż, ale mi chodzi o jakość miejskich dróg...
Przeleciałem sobie trasę ludzikiem z Googla od Ptuj do przejścia w Cvetlin i miejscami to nawierzchnia b. słaba , choć zdjęcia są z 2013 r. Czy coś się zmieniło od tamtego czasu?
paulr napisał(a):Są drogi złe i lepsze a to jednak nie są państwa unii i nie jedziesz drogami osiedlowymi wiec jakiś standardy muszą mieć
Janusz Bajcer napisał(a):paulr napisał(a):Są drogi złe i lepsze a to jednak nie są państwa unii i nie jedziesz drogami osiedlowymi wiec jakiś standardy muszą mieć
Które państwa na trasie objazdu nie są w Unii
maciejdm1 napisał(a):dids76 napisał(a):Też mam ją na ten rok jako opcję, tym bardziej że jadę w Austrii drogą B66.
dids76 jak tą B66 się jedzie, duży ruch ? Ja będę wyjeżdżał 16 lipca, w niedzielę po południu, myślę , że będę na tej trasie mocno po północy. Bo też myślałem tak pojechać... dwa razy leciałem przez Graz.
strzmac napisał(a):Szanowni, a takie pytanie:
bede jechal we wtorek droga 66 od Ilz, zeby ominac roboty drogowe pod Grazem. Czy oplaca mi sie jechac od Gornej na Lenart i Ptuj, zakladajac, ze na granicy SLO/HR nie bedzie cyrkow, czy od razu jechac na Ormoz? Zastanawiam sie, czy warto dodatkowe kolko robic...
paulr napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):paulr napisał(a):Są drogi złe i lepsze a to jednak nie są państwa unii i nie jedziesz drogami osiedlowymi wiec jakiś standardy muszą mieć
Które państwa na trasie objazdu nie są w Unii
Właśnie nie wiem skąd nie;-) chodziło mi o to ze to nie np Rumunia czy Ukraina i na głównych trasach nawet tych objazdu nie ma co się bać że się koło zgubi.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi