Jak urokliwe miejsce i to jeszcze odwiedzane przez turystę to będzie drogo.
Jak wygnajewo to taniocha nie koniecznie w złych warunkach.
dids76 napisał(a):Też mam ją na ten rok jako opcję, tym bardziej że jadę w Austrii drogą B66.
paulr napisał(a):Natomiast jest informacja na tomtom że są tam często fotoradary, więc mimo dobrej i pustej drogi trzeba albo pilnować ograniczeń, albo wkalkulować kilkanaście euro za mandat. Sam osobiście jechałem tam 5 razy i nigdy żadnego chyba nie wiedziałem i nic nigdy nie dostałem.
maciejdm1 napisał(a):dids76 napisał(a):Też mam ją na ten rok jako opcję, tym bardziej że jadę w Austrii drogą B66.
dids76 jak tą B66 się jedzie, duży ruch ? Ja będę wyjeżdżał 16 lipca, w niedzielę po południu, myślę , że będę na tej trasie mocno po północy. Bo też myślałem tak pojechać... dwa razy leciałem przez Graz.
dids76 napisał(a):maciejdm1 napisał(a):dids76 napisał(a):Też mam ją na ten rok jako opcję, tym bardziej że jadę w Austrii drogą B66.
dids76 jak tą B66 się jedzie, duży ruch ? Ja będę wyjeżdżał 16 lipca, w niedzielę po południu, myślę , że będę na tej trasie mocno po północy. Bo też myślałem tak pojechać... dwa razy leciałem przez Graz.
Ruchu praktycznie żadnego, trzeba uważać przez wioski żeby foto nie przyszło.
Ja raczej polecam B66 na przejazd w dzień, w nocy lepiej i bezpieczniej autostradą.
maciejdm1 napisał(a):
Co masz na myśli pisząc , że autostradą bezpieczniej? Czy chodzi Tobie o zwierzaki , czy jakiś bandziorów?