viltob08 napisał(a):jara napisał(a):Proponuję zastosować schemat: nie interesuje? Nie czytaj, nie stosuj.
Pozdrawiam
Popieram, po co bić pianę?
jara napisał(a):Proponuję zastosować schemat: nie interesuje? Nie czytaj, nie stosuj.
Pozdrawiam
jara napisał(a):dids76 napisał(a):No i mi jeszcze zostało przyzwyczajenie z czasów "bez GPSowych", czyli papierową mapa i pospisywane na kartce numery dróg których się trzymać.
Mi też zostało i dobrze mi z tym
ynka napisał(a):Widzę że wątek typowo "męski", faceci się wypowiadają, a jednak zabiorę głos i ja, chociaż jestem kobietą ale również kiedrowcą
Kolega rzeczywiście zadał sobie dużo trudu, te rady za pewnie będą przydatne osobom którzy pierwszy raz chcą ominąć słoweńską autostradę ale ja jednak radzę przygotować się do podróży, przestudiować opisy objazdu, zobaczyć filmiki i jednak poklęczeć przy mapie. Mój TŻ za pewnie tak by zrobił, nastawił, po blokował odcinki płatnej autostrady, na szczęście ma mnie i mój atlas (bo swojego nie posiada w samochodzie), wydrukowany z cro.pl, objazd autostrady (teraz już nie jest potrzebny, bo znam na pamięć) I za pewnie, jak by nie moja dociekliwość, jeździliśmy chyba do dziś autostradą.jara napisał(a):dids76 napisał(a):No i mi jeszcze zostało przyzwyczajenie z czasów "bez GPSowych", czyli papierową mapa i pospisywane na kartce numery dróg których się trzymać.
Mi też zostało i dobrze mi z tym
Ja też tak mam
Lednice napisał(a):Pytanie techniczne co do gps w komórce:
chodzi mi coś dobrego na Androida, to znaczy dobrą mapę Europy,
taką żeby nie powodowała dodatkowych kosztów poza granicami Polski.
Mam na myśli oczywiście opłat za przesyłanie danych.
Pytam tak z ciekawości, na razie korzystam z Medion, kupione przez szwagra w Aldiku
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi