LUKASQ napisał(a):6 czerwca czyli tydzień temu przejechałem z Budapesztu do Krakowa przez Słowację. Naprawdę nie radzę tędy jeździć chyba że nikt nie ma już innego wyjścia
Masz na myśli trasę przez Bańską Bystrzycę?
LUKASQ napisał(a):6 czerwca czyli tydzień temu przejechałem z Budapesztu do Krakowa przez Słowację. Naprawdę nie radzę tędy jeździć chyba że nikt nie ma już innego wyjścia
Marianos napisał(a):Witam. Odświeżam temat. Czy zmieniło się coś jadąc z Cieszyna do granicy słowackiej? Czy nadal można objechać obwodnicą nie wykupując winietki?
el_guapo napisał(a):Marianos napisał(a):Witam. Odświeżam temat. Czy zmieniło się coś jadąc z Cieszyna do granicy słowackiej? Czy nadal można objechać obwodnicą nie wykupując winietki?
Miło by było, gdybyście czasami sami poszukali informacji, a nie wpadali od przypadku do przypadku i rzucali pytaniem na forum, podczas gdy poszukiwanie tej informacji w google trwa nie więcej niż 3 min.
markid napisał(a):Ale gdy w GM w opcjach trasy zaznaczymy unikaj opłat, to w obie strony kieruje przez drogę nr 11, unikając 48 i 68.
Wydaje mi się, że to już wielokrotnie było tu opisane.
wielbiciel napisał(a):markid napisał(a):Ale gdy w GM w opcjach trasy zaznaczymy unikaj opłat, to w obie strony kieruje przez drogę nr 11, unikając 48 i 68.
Wydaje mi się, że to już wielokrotnie było tu opisane.
Masz rację ale jak wpiszesz Bratysława lub jak niektórzy, docelowy punkt tysiąc kilometrów dalej to się wpakują.
Lepiej przypomnieć niż mieć powakacyjną pamiątkę.
wielbiciel napisał(a):el_guapo napisał(a):Marianos napisał(a):Witam. Odświeżam temat. Czy zmieniło się coś jadąc z Cieszyna do granicy słowackiej? Czy nadal można objechać obwodnicą nie wykupując winietki?
Miło by było, gdybyście czasami sami poszukali informacji, a nie wpadali od przypadku do przypadku i rzucali pytaniem na forum, podczas gdy poszukiwanie tej informacji w google trwa nie więcej niż 3 min.
Pytanie @Marianos jest zasadne, bo jak wielokrotnie wskazywałem GM dla jadących na południe za Cieszynem kieruje nas na .
markid napisał(a):Co racja to racja.
Najlepiej poszukać u źródła (i kliknąć w mapę płatnych odcinków): https://edalnice.cz/pl/gdzie-obowiazuje ... #/road_map
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi