darek1 napisał(a):Zdaje mi się,że Policja Słowacka liczy na jeleni z Polski i pewno ich wyłapuje.
darek1 napisał(a):Omijanie tego odcinka nie jest proste.
lisartur napisał(a):Ja jechałem tą drogą tym razem jest super i i jest banalnie prosta jechałem w jedna i drugą stronę i nie prawdą jest że policja czatuje na turytów
Pafka napisał(a):Witam
Mam pytanie czy odcinek R1 przy Banskiej Bystrycy jest jedynym odcinkiem płatnej drogi na trasie Chyżne - Sahy?
Jak to wygląda na odcinkach R3 wokół Trsteny i Oravsky Podzamok?
Przy omijaniu tego samego płatnego odcinka D1 w drodze powrotnej, należy kontynuować podróż do Preszova drogą nr 68. Tuż przez rozpoczęciem D1 za obwodnicą Koszyc skręcamy w lewo w miernie oznaczoną ową drogę nr 68 z drogowskazem "Budimir 1". I śmigamy ok 30 km widząc co czas jakiś w prawym oknie samochodu płatną D1. Ku przestrodze jadąc te 30 km jest pełno wiosek z obszarem zabudowanym gdzie obowiązują ogr. do 50km/h, szczerze radzę się tego trzymać bo policja słowacka tylko czaka na lekkie przekroczenie tej prędkości..To ja napisał(a):Kolego Skooter w Preszow i pierwsze światła za TESCO, tak chyba bardziej czytelnie.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi