.png)
.png)
.png)
Andreas napisał(a)::D Kiedy jedziesz Ja 13.08 wyjeżdżam
.png)
fryzjer007 napisał(a):Okrug Gornji czy to naprawde taka lipa?? Jestem załamany jade pierwszy raz do chorwacji a tu na forum wszyscy odradzają Okrug Gornji,a ja mam juz rezerwacje i jak czytam te wszystkie wypowiedzi to chyba nie chce mi sie juz tam jechac.Prosze wszystkich co mieli "przyjemnosc " tam byc o szczere opinie.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!
.png)
.png)

), że cała Cro jest taka. A co najważniejsze na następny dzień, kiedy człowiek wstał wypoczęty i zasmakował wspaniałej pogody i czystego oraz ciepłego morza to wszelkie niedogodności zniknęły. Przestało przeszkadzać bałaganiarstwo obok willi i syfek za willą. Delektowałem sie tym po co do Cro przyjechałem a czego w Polsce nie ma. Krótko jest ekstra i jak następnym razem nie będę miał wyboru to również tam pojadę. Trzeba jednak pamiętać, że ile forumowiczów to tyle guścików. Można tu zasmakować i ciszy i hałasu czyli do wyboru i koloru. Swoją drogą to w którym porcie nie śmierdzi....? Szczerze polecam i pamiętać o radzie ( to dla tych co jadą pierwszy raz ). Po .png)
A możesz mi coś bliżej powiedzieć o tych apartamentach?Bo ja w tym roku zamierzam w nich spędzić wakacje.stafid napisał(a):Każdy turysta dołoży swoje trzy grosze. Ja byłem w ubiegłym roku na Ciovo Okrug G apartament Jurela i bardzo sobie chwalę. Tanio i co najważniejsze 15m od plaży. Właściciel w nic nie ingeruje, jak wyjechał do splitu to go ze 3 dni nie było. Pozdrówka wal śmiało.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne