Ewa 40 napisał(a):Januszku-dziękuję Ci za udostępnienie utworków Borisa. Myślę,że nie tylko mi się jego twórczość podoba
Miłego słuchania , też lubię posłuchać jego piosenek na zmianę z innymi wykonawcami
Ewa 40 napisał(a):Januszku-dziękuję Ci za udostępnienie utworków Borisa. Myślę,że nie tylko mi się jego twórczość podoba
bonar napisał(a):A tak na marginesie, nigdy bym się nie odważył zabierać głosu nt miejscowości o której wiadomości czerpałbym z internetu, żadną też sztuką jest nabić sobie 11 postów w jednym temacie wnosząc do tematu: ble ble ble.
Po wpisach na forum widać, że jesteśmy w jesiennej porze roku, czepianie się opinii innych, przytyki i postawa mądrego nad mądraliną.
kropeczka napisał(a):I to by było na tyle.....choc nie całkiem krótko
beatusia napisał(a):Byłam na Ciovo-Donji Okrug i mogę go polecić każdemu kto lubi ciszę i spokój;-))jeżeli ktoś jest bardzo upierdliwy to minusy wszędzie znajdzie;-))))ale jak się jedzie na wakacje to trzeba wyluzować;-))) a gdy komuś nie pasuje to niech lepiej w domu zostanie.
kropeczka napisał(a): Na Ciovo każdy może wybrac cos dla siebie. Tłum i knajpy , albo odludzie. Są miejsca okropnie brzydkie i apartamentowce jak kwadrotowe pudła, ale sa tez urokliwe zatoczki i stare kapliczki. Czy sie komus podoba czy nie to kwestia gustu.
AndrzejJ. napisał(a):Janusz zdziecinniał na starość i wkleja obrazki i piosenki i przytakuje tym co chwalą. Przytak ciovaty się to nazywa.Jako opiekun tego działu powienien popełnić sepuku przez zanurzenie się w Zatoce Kasztelańskiej albo Kanale Trogirskim.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne