Witam.
Jeśli można ,to w jakiej cenie jest ten picnic?
kincior napisał(a):Wychodzi na to, że ja też mogłem z fishpicnicem lepiej trafić. Mój pobyt na Solcie również był krótki, a na plaży, o której pisze waldeq za długi. Mimo wszystko było fajnie. My nasz rejs braliśmy u Toni Boat w Okrug Gornji u faceta przy przystani.
waldeq napisał(a):kincior napisał(a):Wychodzi na to, że ja też mogłem z fishpicnicem lepiej trafić. Mój pobyt na Solcie również był krótki, a na plaży, o której pisze waldeq za długi. Mimo wszystko było fajnie. My nasz rejs braliśmy u Toni Boat w Okrug Gornji u faceta przy przystani.
No właśnie - wykupiliśmy rejs u tego samego faceta. Rozmawiałem z sąsiadami w naszej kwaterze i oni chyba trafili trochę lepiej bo wybrali wycieczkę w Filips Marine. Nie wiem gdzie wykupili ale wiem, że statki były białe
waldeq napisał(a):Ciovo ma tylu przeciwników co zwolenników. Należę do tych drugich. Byłem w tym roku w Okrug Gornji i już wiem, że w przyszłym roku też chcę tam jechać! Świetna baza wypadowa do zwiedzania innych miejsc. Plaże bardzo różne ale zawsze można sobie znaleźć odpowiednie miejsce. Ja często jeździłem na spokojną plażę przy Konobie Duga. Łatwo trafić jadąc w stronę Okrugu Donjiego. Jeśli wybiera się na wycieczkę samochodem z przejazdem przez Trogir to polecam wybierać się około 8 rano i wówczas przejazd przez słynny most jest spokojny:)
Pozdrav
AndrzejJ. napisał(a):Drugiej tak smutnej i kontenerowo- śmieciowej wyspy długo w Chorwacji nie zobaczysz. Parasole jak w Polinezji,ale plaże .....plaż tam zbytnio nie ma.A nie jest to świetna baza wypadowa ,bo nawet po sezonie trzeba stracić dużo czasu by wjechać lub wyjechać z tej smutnej i brzydkiej wyspy.
waldeq napisał(a):mkm napisał(a):Tyle razy się ostrzegało , a ludziska dalej dają się nabierać na Ciovo
Ale Ci ostrzegani niczego nie żałują
Piotrek_B napisał(a):bo są nieświadomi
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne