Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okrug Gornji (Ciovo) mapa

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nat_ja
Globtroter
Okrug Gornji (Ciovo) mapa

Nieprzeczytany postnapisał(a) nat_ja » 04.08.2008 09:04

Witam serdecznie :)
Wybieramy sie z rodziną za 10 dni na Ciovo Okrug Gornji, apartament juz wykupiony jednak potrzebuję malej informacji odnośnie lokalizacji. Bedziemy mieszkac na ul Kobiak, ale w ktorym miejscu wyspy to jest nie bardzo sie orientujemy. Czy ktos moze pomoc? A moze gdzies w przeszukiwaniu forum umknela mi mapa wyspy.
Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc:)
grax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grax » 04.08.2008 09:18

Zapodaje w duzym formacie mapke CIOVO :D

http://www.okrug.net/images/big/okrug_map.jpg

:)
nat_ja
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nat_ja » 04.08.2008 10:37

super dzieki za pomoc ;)
mapa bardzo sie przydala :)
a jeszcze tylko pytanie, czy ta plaza copacabana znajduje się przy drodze STJE PANA RADICA?
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 04.08.2008 11:10

Witam

Plaża copacabana jest tuż za cempingiem róźac w miejscu gdzie na mapie jest znaczek parasolki na wodzie, przyległa do "STJEPANA RADICA".
Specjalistką od Ciovo jest Madzia, ale najprawdopodobniej właśnie przebywa gdzieś na Ciovo.
Za pomocą "szukaj" znajdź na forum dyskusji z nią a tam b.dużo przydatnych informacji.

pozdrav :papa: :hut:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone