Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okolice Sibenika - proszę o opinie

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 08.03.2007 21:25

beti222 napisał(a):Jesli chodzi o rozrywke to wieczorem zawsze mozna gdzies pojechac.Glownie chodzi mi o to ,zeby nie bylo wlasnie tak, jak na plazy w Lebie :D W dzien wole cisze a wieczorem mozna poszalec :wink: pozdr

Jeśli podejdziemy do tego w taki sposób to mysle, że jesli sie zdecydujecie nie będziecie żałować. :wink:
SEBA91
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SEBA91 » 09.03.2007 21:39

Ja pojechałem w zeszłym roku przyczepą na rozsławiony solaris. Dla mnie to była pomyłka. Wszyscy rozbici jakoś na dziko (tzn. zero uporządkowania) no i basen ?? Może źle trafiłem ale woda w basenie nie nadawała sie nawet żeby koło niej przejsc!!! A miał być odskocznią dla dzieciaków.
SEBA91
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SEBA91 » 09.03.2007 21:40

Wrocilismy do Zatonu, jak dla mnie extra.
tomekj69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekj69 » 12.04.2007 09:45

dede napisał(a):Witam! Plaża w południowej części Brodaricy, wjeżdżając od strony Sibenika jest ok, bardzo drobne kamyki, ja leżałem spokojnie na ręczniku. Myślę, że własnie tutaj spokojnie mozna iść z dziecmi. Plaża ta ma gdzieś ok. 150m długości. Idąc dalej w stronę północną są grubsze kamienie i beton.
W samej Brodaricy jak juz chyba wspomniałem wyżej nie za bardzo jest co robić wieczorem. Na plazy są 2 kafejki czy bary, obojetnie jak je nazwiemy / odkryte/. Dla dzieci nie ma tutaj praktycznie żadnych atrakcji, to nie jest Łeba czy Władek. Pozostają tylko wieczorne spotkania przy winie w miłym towarzystwie. Wysłałem Ci kilka zdjęć,podeślę coś jeszcze. pozdrawiam!

dede, czy i ja moge prosić foty Brodaricy.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wybieram się tam w pierwszych dniach lipca.
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 13.04.2007 21:55

tomekj69 napisał(a):
dede napisał(a):Witam! Plaża w południowej części Brodaricy, wjeżdżając od strony Sibenika jest ok, bardzo drobne kamyki, ja leżałem spokojnie na ręczniku. Myślę, że własnie tutaj spokojnie mozna iść z dziecmi. Plaża ta ma gdzieś ok. 150m długości. Idąc dalej w stronę północną są grubsze kamienie i beton.
W samej Brodaricy jak juz chyba wspomniałem wyżej nie za bardzo jest co robić wieczorem. Na plazy są 2 kafejki czy bary, obojetnie jak je nazwiemy / odkryte/. Dla dzieci nie ma tutaj praktycznie żadnych atrakcji, to nie jest Łeba czy Władek. Pozostają tylko wieczorne spotkania przy winie w miłym towarzystwie. Wysłałem Ci kilka zdjęć,podeślę coś jeszcze. pozdrawiam!

dede, czy i ja moge prosić foty Brodaricy.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wybieram się tam w pierwszych dniach lipca.[/quote

Właśnie wysłałem Ci kilka zdjęć z plazy. Jak masz jeszcze jakies pytania to śmiało. Pzdr.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Okolice Sibenika - proszę o opinie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone