Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

okolice LABIN (ISTRA)

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krisb
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krisb » 07.06.2006 21:56

Vegusia - już wszystko zaklepane... błyskawicznie znalazłem apartament (sic!) jednak w ...Rabac, poprzez tę stronkę: http://kompas-istra.com/ - reakcja naprawdę błyskawiczna ;-) już wpłacone, avizo voucher przesłane, tylko odliczam... a z drogą: jakoś to będzie :lol: obojętnie jak, pewnie zdecyduję dopiero w Mariborze jak jechac dalej.
wodnik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wodnik » 08.06.2006 07:35

krisb napisał(a):no właśnie bellevue mnie lekko "zrobiło"... niejako w trakcie rezerwowania kobita mi napisała że jej agencja już ten apartament zarezerwowała... niby ma coś popatrzec, ale wiesz... nie sądzę żeby się ruszyła z miejsca
Także poszukiwania od nowa, rejon zostaje ten sam, +/- 20km

Biuro w Rabacu KOMPAS
http://www.kompas-istra.com
wodnik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wodnik » 08.06.2006 07:38

wodnik napisał(a):
krisb napisał(a):no właśnie bellevue mnie lekko "zrobiło"... niejako w trakcie rezerwowania kobita mi napisała że jej agencja już ten apartament zarezerwowała... niby ma coś popatrzec, ale wiesz... nie sądzę żeby się ruszyła z miejsca
Także poszukiwania od nowa, rejon zostaje ten sam, +/- 20km

Biuro w Rabacu KOMPAS
http://www.kompas-istra.com

oni szybko reaguja, nawet dzwonia do nas
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 08.06.2006 08:23

Dla podkecenia fotki z Rabacia czerwiec 2006:D :D :D

( ujęcia z Adrii słynnej wlasnie - ciekawe czemu ;) trzeba przewijac albo zostawic bo to pokaz slajdów wiec sam sie przewija )[/url]
Ostatnio edytowano 27.12.2006 19:55 przez aneta_jacek, łącznie edytowano 3 razy
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 08.06.2006 08:23

..
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 09.06.2006 08:02

Hej Krisb a kiedy jedziecie? Bo my 15.07.06 na tydzień do Rabacia
krisb
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krisb » 09.06.2006 20:00

zdjęcia mniam mniam :-) rewelka. Już niedługo... :lol:
Jedziemu na I tydzień lipca. mam nadzieję że nie będą to gorsze wakacje jak dotychczasowe w południowej Dalmacji - Korcula to po prostu bajka dla mnie. Za rok tam wracamy. Rabac to taki etap przygotowań :D
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 27.12.2006 17:28

[quote="krisb"]okolice Labin [quote]

jak tam urlopik

jakas fotorelACJA - PRZEGAPILEM COS - POPROSZE O LINKA
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 27.12.2006 19:30

Labin=dzura
Rabac-moze przebrnać

linki-
wpisz: rabac
nahttp://www.pogodak.hr
censor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) censor » 27.12.2006 22:16

Mirko chyba przemawia przez ciebie lokalny szowinizm. Labin ma bardzo ładną starówkę i jest co zwiedzać a Rabac co ma? domów i domków dla wczasowiczów zatrzęsienie w sezonie "nawł" turystów jak ktoś to lubi to rzeczywiście Rabac to "metropolia".
krisb
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krisb » 29.01.2007 23:26

piotrulex napisał(a):
krisb napisał(a):okolice Labin
jak tam urlopik

a podziękować podziękować .... krótko ale dobre i to.
Labin: fajne miejsce do zrobienia zakupów, duuużo taniej niż w Rabac.
A sam Rabać: fajne miejsce dla młodych ludzi szukających knajp, baletów itd ale ja wolę ciszę, spokój - dzieci o 21:00 w lózku, ja z Szanowną Żoną na taras i cisza.... miodzio. A w Rabac masz ze 4 dość duże hotele więc pełno ludzi w wodzie i na deptakach, muza do 24:00 choć trzeba przyznać że dość stonowana i nie umca umca tylko muzyczka dla gości hotelowych, dancing'i...
Nie żałuję, widziałem kawałek Istrii, UCKA zaliczona, piękne widoki koło Rijeki również, miałem piękny widok z tarasu, cudownych gospodarzy (kartkę na święta nam przysłali!), ale... Dalmacja południowa.... łezka w oku. I już zaklepana na wakacje 2007 (Korcula naturalnie). Znajomi w pracy patrzą na mnie jak "na osła" - Oni planują narty a ja mam letnie zaklepane :lol:
I zdecydowanie zalecam drogę przez Ljubljanę niż przez Zagrzeb, 3h do przodu w naszym konkretnym przypadku.
Oczywiście Asterix się spisał, gorzej z instalka LPG w której cewka padła 105km za Wiedniem jadąc TAM.... Jedyny plus: uwerzyłem że Astra może mało spalić na Pb (chyba chorwackiej): zatankowałem na granicy Cro-Slo koło Rijeki i nastepne tankowanie w Boboszowie. A do 140 na trasie było, więcej to katorga dla X14NZ - wiesz o czym piszę ;-)
Fajnie było, może kiedyś wpadnę na Istrię, ale na razie żyję Korculą. I obawiam się że to dłuższe zauroczenie. :wink:
pozdrawiam serdecznie!! również AK, żałuję że tam nie zaglądam - doba za krótka :-(
3m się.
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 30.01.2007 08:22

piotrulex napisał(a):
czyzby kolega z KA?

Scrm wita :lol:
krisb
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krisb » 02.02.2007 21:47

el_guapo napisał(a):
piotrulex napisał(a):
czyzby kolega z KA?

Scrm wita :lol:

widzę małe przegrupowania na forach :coool:
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

okolice LABIN (ISTRA) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone