Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okolice Dubrownika

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vegusia
Croentuzjasta
Okolice Dubrownika

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 09.05.2007 21:15

Witam wszystkich gorąco w nowym sezonie, byłam na Istrii, byłam na Ciovo a tym razem chcieliśmy pojechać w okolice Dubrownika.Mamy trzy priorytety : cisza,ładny widok z balonu i bliskość plaży-do tej pory nam się udawało,ale w tych rejonach jestem zielona ,a fajnie by było coś z polecenia cromaniaków ,azwsze to ktoś był i widział. Prosze o pomoc.Może być coś przed Dubrownikiem ,albo za w okolicach Cvatatu lub dalej ,może wyspa? My lubimy piękno przyrody i nurkowanie i przede wszystim ciszę ,taka 3 osobowa rodzinka. Czekam na odp. sama mogę polecić co nieco tam gdzie byłam (Ciovo, Rabać).Vegusia
mada1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada1 » 12.05.2007 13:03

Gorąco przyłączam się do prośby. Ja tez szukam czegoś w okolicach Dubrovnika , wstępnie wybralismy półwysep Peljesac ale przyznam ze straszna marnizna z kwaterami. Po wizycie na ok. milionie stron polskich i zagranicznych widzę że na każdej reklamują się te same kwatery, które są oczywiście już zajęte.
Może ktoś z cromaniaków mógłby coś polecić?
Pytanie do Vegusi:kiedy jedziecie i skąd?
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 12.05.2007 19:33

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ja niezmiennie polecam Zupę Dubrovacką kilka kilometrów za Dubrovnikiem.A co do ciągle tych samych i już zajętych apartamentów oglądanych w internecie,to przecież nie wszyscy właściciele kwater się w sieci ogłaszają.Jadąc w ciemno na pewno coś znajdziecie :D Wierzcie słowom starego,doświadczonego "ciemniaka" - 6 razy w ciemno :D
Pozdrav.
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 13.05.2007 20:35

Chcemy pojechać w 1 tygodniu sierpnia ,jedziemy z Elbląga.[/quote]
mada1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada1 » 14.05.2007 09:21

I chyba na jeździe w ciemno sie skończy. zależy nam na spokojnej małej miejscowości, takiej dobrej bazy wypadowej (zamierzamy sporo zwiedzać) ale też żeby można się było pobyczyć na plaży. No i niestety tak jak zauważyłeś-chyba większość osób nie reklamuje swoich kwater.
No jeszcze troche czasu mamy więc się zobaczy.
:D
leopantera
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leopantera » 03.06.2007 08:38

WOJANie
z uwagi na twoją znajomość terenu Dubrownika czy orientujesz się z jakiej miejscowości pływają stateczki na wyspy KOLOCEP, LOPUD, albo SIPAN, czy lepiej wybrać się do CAVTATU i tam czegoś poszukać. Interesowałby mnie wypad na cały dzień coś ala fish picnic
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 03.06.2007 13:10

Knicz Mirosław napisał(a):WOJANie
z uwagi na twoją znajomość terenu Dubrownika czy orientujesz się z jakiej miejscowości pływają stateczki na wyspy KOLOCEP, LOPUD, albo SIPAN, czy lepiej wybrać się do CAVTATU i tam czegoś poszukać. Interesowałby mnie wypad na cały dzień coś ala fish picnic

Przykro mi,ale na ten temat niestety nie wiem nic :( :papa:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 03.06.2007 13:39

wojan napisał(a):
Knicz Mirosław napisał(a):WOJANie

Przykro mi,ale na ten temat niestety nie wiem nic :( :papa:

Ale znalazlem w sieci cos takiego:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone