Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okolice Dubrownika

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 15.05.2006 09:22

ally ja tam nie jestem zbyt wybredny. wg mnie na campie muszą być odpowiednie kibelki, natryski,plaża z możliwością spłukania solanki, trochę cienia, w pobliżu jakiś punkt z chlebem i chmielem. w cro pogoda jest pewna i może czyste więc nic więcej nie potrza.pozdro
bibinie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bibinie » 21.05.2006 21:41

Trebor napisał(a):Nie ma lepszego campa, niż Pod Maslinom w Orasacu.

W 100% P O P I E R A M Y tą tezę. Bardzo przemili gospodarze Bożo i Mirko, super "klimat" no i w ogóle :) : ) :) : )
We dwoje z żonką na początku września 2005 "zakotwiczyliśmy" dobry tydzień na tym polu i nie żałujemy.
W tym miejscu należy dodać, że był to nasz drugi wyjazd do Cro, a wybór na Camp Pod Maslinom padł dzięki lekturze postów na temat tegoż pola

JEŚLI CAMP W OKOLICACH Dubrownika - TO TYLKO " POD MASLINOM" :) :)
[/b]
roseau
Globtroter
...

Nieprzeczytany postnapisał(a) roseau » 25.05.2006 07:53

Mam małe pytanko co do wolnych miejsc na tym campie ( pod maslinom ) w połowie sierpnia...czy jest szansa znaleźć jeszcze miejsce na namiot (bez rezerwacji) w tym okresie i czy ktoś ma kontakt z właścicielami bo na maile nie odpisują...?? pozdrawiam serdecznie!!
Zibuś
Croentuzjasta
Re: ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 10.06.2006 21:14

roseau napisał(a):Mam małe pytanko co do wolnych miejsc na tym campie ( pod maslinom ) w połowie sierpnia...czy jest szansa znaleźć jeszcze miejsce na namiot (bez rezerwacji) w tym okresie i czy ktoś ma kontakt z właścicielami bo na maile nie odpisują...?? pozdrawiam serdecznie!!

Odpisują ,odpisują . Właśnie otrzymałem maila od boza. Wcześniej prosiłem o rezerve.Muszę zaznaczyć że pierwszy raz i skutecznie.Podchodzą do sprawy profi. Podoba mi się to i już nie mogę się doczekać 9-tego Lipca.
Pozdrav. :papa: :sm:
roseau
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) roseau » 14.06.2006 08:31

Dzięki może mój poprostu nie dotarł... :? spróbuje jeszcze raz :) Dzięki za info!! Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Okolice Dubrownika - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone