Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okolice Drage

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
didi_79
Autostopowicz
Okolice Drage

Nieprzeczytany postnapisał(a) didi_79 » 30.11.2012 11:52

Witam wszystkich bardzo serdecznie wybieramy się pierwszy raz do Chorwacji trochę poczytałam i najbardziej podobają mi się okolice Drage.
Szukam więc poleconego noclegu w okolicach Drage może być Pakostane lub Biograd na Moru dla 5 rodzin z dziećmi. Najlepiej gdyby każdy miał osobny apartament 2+2, ewentualnie cały dom z jakimś ogródkiem gdzie można posiedzieć jak już dzieciarnia pójdzie spać.
Może któryś z tych
[http://www.pakostane.hr/en/accommodation/private-accomodation-search/?page=6]
nie ma tam zdjęć same nazwiska ale może ktoś był i może polecić. Dzieciaki są małe więc przydałaby się klimatyzacja i taka plaża żeby z wózkiem można było dojść.
Z góry dziękuje za pomoc
adahu.cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adahu.cro » 03.12.2012 20:10

W Pakostane dojście do plaży z wózkiem dziecięcym nie stanowi problemu.
Natomiast 5 apartamętów w jednym domu to może być kłopot.
Jeżeli nie jest to koniec lipca lub początek sierpnia to ja leciałbym wciemno.
agapie7
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agapie7 » 04.05.2014 16:06

Witam,

Szukam noclegu dla 4 osób 55+ Mam pytanie i ewentualnie prośbę o polecenie pensjonatów, hoteli w terminie 24.08.2014-06.09.2014 w Drage bądź w okolicy. Chodzi o pobyt 14-o dniowy z wyżywieniem HB- lub możliwością wykupienia w pobliżu noclegów- obiadokolacji dla 2 małżeństw. Pokoje najlepiej by były 2 po 2 osoby z osobnymi łazienkami. Dojazd własny z Polski. Gdy ktoś ma jakąś sprawdzoną "mętę" bardzo proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

z góry dziękuję za odpowiedź :) i pozdrawiam

aga
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.05.2014 16:16

agapie7 napisał(a):Witam,

Szukam noclegu dla 4 osób 55+ Mam pytanie i ewentualnie prośbę o polecenie pensjonatów, hoteli w terminie 24.08.2014-06.09.2014 w Drage bądź w okolicy. Chodzi o pobyt 14-o dniowy z wyżywieniem HB- lub możliwością wykupienia w pobliżu noclegów- obiadokolacji dla 2 małżeństw. Pokoje najlepiej by były 2 po 2 osoby z osobnymi łazienkami. Dojazd własny z Polski. Gdy ktoś ma jakąś sprawdzoną "mętę" bardzo proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

z góry dziękuję za odpowiedź :) i pozdrawiam

aga

Link poszedł na skrzynkę - reszta należy do Ciebie.
piotrh_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrh_ » 01.07.2014 22:00

Ja też poproszę o linki/adresy do Apartmani w Drage lub Pakostane.
Jadę z żoną i trójką dzieci (6,9 i 10 lat) - sam nie wiem co będzie lepsze ...

Piotr
bayka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bayka » 10.08.2014 19:52

ja też proszę o namiary pakostane/drage 2+2 dzieci, wyjeżdżamy we wtorek 12.08.2014 w ciemno adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rosi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rosi » 10.08.2014 21:02

Witam
Ja też poproszę o namairy na apartament w Drage lub Pakostane dla 4 osób od 17 sierpnia
rosi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rosi » 10.08.2014 21:03

jeszcze mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone