Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

oki ile kapusty na 3 tyg??

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pavvlooo
Podróżnik
oki ile kapusty na 3 tyg??

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 26.07.2007 04:12

oki mykam na 3 tyg ile kapusciory mam ze soba wziasc ...zeby troszke :D poszalec :wink: nie zamierzam spac na stacyjach;)chyba ze z potzreby :lol: niom ale seriooo orientacyjnie jedzenie nocleg bilety etc ..dzieki 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2007 06:15

pavvlooo napisał(a):oki mykam na 3 tyg ile kapusciory mam ze soba wziasc ...zeby troszke :D poszalec :wink: nie zamierzam spac na stacyjach;)chyba ze z potzreby :lol: niom ale seriooo orientacyjnie jedzenie nocleg bilety etc ..dzieki 8)

tu masz opowiedź na te pytania forum/search.php :lol:
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 26.07.2007 06:58

pavvlooo napisał(a):ile kapusciory mam ze soba wziasc

a ile dasz radę zjeść ??
kawo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawo » 26.07.2007 08:06

pavvlooo napisał(a):oki mykam na 3 tyg ile kapusciory mam ze soba wziasc ...zeby troszke :D poszalec :wink: nie zamierzam spac na stacyjach;)chyba ze z potzreby :lol: niom ale seriooo orientacyjnie jedzenie nocleg bilety etc ..dzieki 8)

Moim zdaniem ...... nawet na krok nie ruszaj się z chałupy. Piszesz jak debil i tylko wstyd możesz przynieść. Skąd Ty jesteś, gdzie się wychowałeś ????
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.07.2007 09:12

kawo napisał(a):

Moim zdaniem ...... nawet na krok nie ruszaj się z chałupy. Piszesz jak debil i tylko wstyd możesz przynieść. Skąd Ty jesteś, gdzie się wychowałeś ????

Odpowiedź masz w awatarze :wink:
staniław
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) staniław » 26.07.2007 09:48

:lol: :lol: :lol:
Jarek36
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarek36 » 26.07.2007 10:21

Ale jajca. Wszedłem bo chciałem pomóc, myślałem że jesteś na diecie kapuścianej jak moja siostra a tu taki zonk ;-)
Swoją drogą język dzisiejszej młodzieży ulega zadziwiającej transformacji.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 26.07.2007 10:28

Myślę, że należy wziąć 2 główki na tydzień + kilo kiszonej ( dobre na szkorbut). Zapytaj w innym wątku, są tu specjaliści od gotowania. :lol: :lool:
pavvlooo
Podróżnik
ale szok...

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 26.07.2007 11:29

widze ze wszyscy sa bardzoooo ale bardzo...lekko ujmujac powazni..a mlodziez i ich transformacje...dobre...ale ja sie do tej grupy juz chyba niestety nie zaliczam. :wink: a i pozdrawiam Rysia najbardziej wyluzowanego goscia jak dotad na czacie 8)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.07.2007 11:41

Luźny to ja jestem jak dziadka gacie, tyle że nie jesteś na czacie :wink:
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 26.07.2007 11:49

Rysio napisał(a):Luźny to ja jestem jak dziadka gacie, tyle że nie jesteś na czacie :wink:

Rysiu , daj już dziadkowi spokój :wink:
pavvlooo
Podróżnik
szoook szookkiii oki;) kawo..hmmm

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 26.07.2007 14:16

kawo napisał(a):

witam szanowna szlachte...a miedzy nawiasami ..ostrzezenie 1!!!debil to moze jest twoje drugie imie kolego!!2 pohamuj swoje emocje bo z polonista nie masz napewno nic wspolnego""!!!3w chalupie to zapewne ty egzystujesz a raczej w ziemiance""1!4"""!!!sprawa wychowaania nawet jej nie poruszaaj i nie posylaj mi prosze wiecej tak idiotycznych uwag1!1!!!! a najlepiejnie odpisuj takie posty...bo widze ze nie stac ciebie na zadne konkrety!!!!tak wiec twoja wiedzaa jest znikoma ....wiec naucz sie czegos jak masz zamiar zabierac glos w dyskusjii prosze!!!KULTURY1!PRZEZ DUZE K!!!!... :wink: DZieki za poswiecony czas :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.07.2007 14:30

krakuscity napisał(a):

Myślę, że należy wziąć 2 główki na tydzień + kilo kiszonej ( dobre na szkorbut). Zapytaj w innym wątku, są tu specjaliści od gotowania. :lol: :lool:

Jakie pytanie taka odpowiedź :lool:
to ja ewa
Cromaniak
Re: szoook szookkiii oki;) kawo..hmmm

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 26.07.2007 14:56

pavvlooo napisał(a):
kawo napisał(a):

witam szanowna szlachte...a miedzy nawiasami ..ostrzezenie 1!!!debil to moze jest twoje drugie imie kolego!!2 pohamuj swoje emocje bo z polonista nie masz napewno nic wspolnego""!!!3w chalupie to zapewne ty egzystujesz a raczej w ziemiance""1!4"""!!!sprawa wychowaania nawet jej nie poruszaaj i nie posylaj mi prosze wiecej tak idiotycznych uwag1!1!!!! a najlepiejnie odpisuj takie posty...bo widze ze nie stac ciebie na zadne konkrety!!!!tak wiec twoja wiedzaa jest znikoma ....wiec naucz sie czegos jak masz zamiar zabierac glos w dyskusjii prosze!!!KULTURY1!PRZEZ DUZE K!!!!... :wink: DZieki za poswiecony czas :lol:

No właśnie,kultury trochę trzeba.I wystarczy taka zwykła ,przez małe "k"
A wcześniejsze posty Ty pisałeś? Bo taka różnica w pisowni i treści,że to albo nie Ty,albo na jakimś haju byłeś :wink:
I wychowanie,zawód czy rodzaj lokalu w jakim sie mieszka niema tu nic do rzeczy.Przez szacunek dla innych forumowiczów powinno sie pisać w miare poprawnie.Poza tym :jeśli chcesz być dobrze zrozumianym i chcesz żeby Ci ktoś odpowiedział to pisz zrozumiale.

Pewnie oberwie mi się od Ciebie za "nieżyciowość"i upierdliwość,ale jest mi to zupełnie obojętne.Wyrobiłam w sobie zawodowy nawyk nieprzejmowania sie kimś,kto nie ma racji.
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 26.07.2007 15:36

pavvlooo napisał(a):
kawo napisał(a):

Coś się taki spięty zrobił, looozzzzzzzzzzzzzzzzzzz człowieku, weź sztufa, zaciągnij się głęboko kiedyś będzie lepiej :wink:

Ps. Zostałeś poszanowany w taki sposób w jaki poszanowałeś innych uczestników tego forum. Nikomu tu, nie chce się rozszyfrowywać Twoich grypsów, więc odpowiedzi są takie jakie są. Nie dziw się. Przydatna jest również funkcja Szukaj, która zapobiega powstawaniu setek niepotrzebnych tematów, identycznych w treści poruszanych wielokrotnie. Ewa ma rację niestety, to nie czat i za byle jak napisane posty, być może kiedyś będziesz sam się wstydził :?
Ostatnio edytowano 26.07.2007 15:41 przez rich72, łącznie edytowano 1 raz
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone