Nie pomoże Ci kapusta,
jak .........głowa pusta.
Rysio napisał(a):pavvlooo napisał(a):hmmm....aa ogolnie rzecz biorac co moj post ma wspolnego z szacunkiem dla innych kolego..czy urazilem kogos nie!nie sadze!bo moje pytanie jest klarowne i oczywistei nie uwlacza nikomu wiec jezeli nie masz ochoty na odpowiedz po prostu nie odpisuj ..ja zrozumiem..a caly sztuczny sszum wokol pytania jest smieszny i tu moge powiedziec'zalamka''przykro mi ze jest tak malo ludzi ktorzy potrafia odpowiedziec a nie obchodzic posty nie tak jak potrzeba
Twoje posty napisane są w stylu bełkotu, który nie ma nic wspólnego z językiem polskim. Czytanie ich ze zrozumieniem zajmuje mi 5 razy więcej czasu niż odczytanie posta napisanego poprawnie, w związku z czym kończę dyskusję ze względu na poszanowanie dla samego siebie. Założyłeś kilka tematów , nie dowiedziałeś się nic, więc widać że nie tylko ja tak uważam. To temat dla Ciebie do przemyślenia, może jednak warto wykazać choćby minimum wysiłku do sklecenia kilku poprawnych zdań ...
Bez odbioru
wyrzykus napisał(a):"Najskuteczniejszą obroną przed trollingiem jest całkowite zignorowanie wszelkich zaczepek trolla, w momencie gdy się zorientujemy, że mamy z nim do czynienia. (...)
Zazwyczaj konsekwentne ignorowanie trolla skutkuje jego zniechęceniem i przeniesieniem się w inne miejsce lub całkowitym zaprzestaniem działalności. (...)"
Więcej na http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
Pozdrawiam