Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

oki ile kapusty na 3 tyg??

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.07.2007 15:39

Leszek Skupin napisał(a):
krakuscity napisał(a):
pavvlooo napisał(a):oki mykam na 3 tyg ile kapusciory mam ze soba wziasc ...zeby troszke :D poszalec :wink: nie zamierzam spac na stacyjach;)chyba ze z potzreby :lol: niom ale seriooo orientacyjnie jedzenie nocleg bilety etc ..dzieki 8)

Myślę, że należy wziąć 2 główki na tydzień + kilo kiszonej ( dobre na szkorbut). Zapytaj w innym wątku, są tu specjaliści od gotowania. :lol: :lool:

Jakie pytanie taka odpowiedź :lool:

A i dajcie sobie na luz z tą kapustą, bo jedna tu już taka była, co ją za kartofle do Austrii nie wpuścili :wink:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 26.07.2007 16:53

Ja do chorwacji jeżdże bez kapusty, tak wogóle to nie przepadam za nią.
Bierzemy inne środki konsumpcji ale nie to-zresztą pewnie dojechałabym na miejsce z bigosem, więc stanowczo odradzam to warzywo.
pozdrawiam :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 26.07.2007 18:18

Ale tytuł posta .... kapusta :cry:
Więc szanowny pytający, ja podobnie jak Madzia kapysty i tym podobnych produktów żywnosciowych nie zabieram. Ty jak widzę zywisz sie kapustą w szczególności ( jesteś rolnikiem ?), cuż każdy coś tam lubi szczególnego ale żeby przez 3 tygodnie jeść kapustę :?: :?: :?: Proponuję ( jak zawsze i wszystkim), na wczasy tylko pieniążki. Tam gdzie jedziemy też są ludzie i też jest zywność ( kapusta chyba też- nie sprawdzałem). :lol:
Puszcza41
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puszcza41 » 26.07.2007 22:40

Rysio napisał(a):
kawo napisał(a):
pavvlooo napisał(a):oki mykam na 3 tyg ile kapusciory mam ze soba wziasc ...zeby troszke :D poszalec :wink: nie zamierzam spac na stacyjach;)chyba ze z potzreby :lol: niom ale seriooo orientacyjnie jedzenie nocleg bilety etc ..dzieki 8)

Moim zdaniem ...... nawet na krok nie ruszaj się z chałupy. Piszesz jak debil i tylko wstyd możesz przynieść. Skąd Ty jesteś, gdzie się wychowałeś ????

Odpowiedź masz w awatarze :wink:

Protestuję!!! Co prawda posty kolegi pavvlooo należałoby wkleic do wątku "Trochę humoru 2", ale awatarek ma ok. :D
pavvlooo
Podróżnik
ok to zaczynam odpowiadac ;0;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 02:38

:wink:
pavvlooo
Podróżnik
ta;)ak wiec...tamat kapusta;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 02:48

hmmm..jak kazdy wie oddd laaat temat kapusty jest znany..i..naprawde chore sa dla mnie wasze opinie na temat 'kapusty'...bo kazdy wie o co ..chodzi ..a nniestety..woli'prawie kazdy'rozwodzic sie na drobne',,na temat kapusty 8O powaznie 8O ..tak wiec szczerze stwierdzam ze duuuza ilosc osob poruszajacych sie na tym czacie jest'delikatnie mowiac'' :( sztywna'....a najsmieszniejsze.... 8O sa teksty z :sm: :lol: ...ale humor mnie nie opuszcza ..iiiii czekam na zyczliwosc 'fajnie ujete' :wink: i'powazne odpowiedzi bo powazna osoba ze mnie;)nio0m i tak luzujac odpisuje juz na posty zeby nuuuda was nie ogarnela;)
pavvlooo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 02:52

Leszek Skupin napisał(a):
krakuscity napisał(a):

Myślę, że należy wziąć 2 główki na tydzień + kilo kiszonej ( dobre na szkorbut). Zapytaj w innym wątku, są tu specjaliści od gotowania. :lol: :lool:

Jakie pytanie taka odpowiedź :lool:

doobrze,,a lechu jest spoko;) :wink: twoja wypowiedz na poziomie..pozdro;) :sm:
pavvlooo
Podróżnik
Re: szoook szookkiii oki;) kawo..hmmm

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 03:03

to ja ewa napisał(a):
pavvlooo napisał(a):
kawo napisał(a):[!4"""!!!sprawa wychowaania nawet jej nie poruszaaj i nie posylaj mi prosze wiecej tak idiotycznych uwag1!1!!!! a najlepiejnie odpisuj takie posty...bo widze ze nie stac ciebie na zadne konkrety!!!!tak wiec twoja wiedzaa jest znikoma ....wiec naucz sie czegos jak masz zamiar zabierac glos w dyskusjii prosze!!!KULTURY1!PRZEZ DUZE K!!!!... :wink: DZieki za poswiecony czas :lol:

No właśnie,kultury trochę trzeba.I wystarczy taka zwykła ,przez małe "k"
A wcześniejsze posty Ty pisałeś? Bo taka różnica w pisowni i treści,że to albo nie Ty,albo na jakimś haju byłeś :wink:
I wychowanie,zawód czy rodzaj lokalu w jakim sie mieszka niema tu nic do rzeczy.Przez szacunek dla innych forumowiczów powinno sie pisać w miare poprawnie.Poza tym :jeśli chcesz być dobrze zrozumianym i chcesz żeby Ci ktoś odpowiedział to pisz zrozumiale.
niom..EWO;)NA POCZATEK;)...kulturalnie cie pozdrawiam;)i coz moge powiedziec..zaskocze Ciebie nie jestes wyjatkowo jak wspomnialas upierdliwa bo nie trudno zauwazyc ze kazdy stara sie sie cos dodac...zeby wykazac ze popelnilem blad..ale ja tak nie uwazam zeby moj post w jakis sposob ranil Polskie Slowo albo jakiegos Polaka ..tak wiec jako troche uparta osoba stoje przy swoim ..i mam szacunek dla innych wypowiedzi...ale szczerze mowiac dla mnie to troche chore ze jak ktos wskakuje na forum z zapytaniem jest pozerany krytyka w miare czytelnego posta ..a nie zasypywany konkretami...ale cozz nie oberwie ci sie Ewo...bo ja jestem po przeciwnej stronie i nie atakuje od razu a raczej jestem za dialogiem na poziomie...pozdrawiam... :wink:
pavvlooo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 03:12

rich72 napisał(a):
pavvlooo napisał(a):
kawo napisał(a):

Moim zdaniem ...... nawet na krok nie ruszaj się z chałupy. Piszesz jak debil i tylko wstyd możesz przynieść. Skąd Ty jesteś, gdzie się wychowałeś ????

witam szanowna szlachte...a miedzy nawiasami ..ostrzezenie 1!!!debil to moze jest twoje drugie imie kolego!!2 pohamuj swoje emocje bo z polonista nie masz napewno nic wspolnego""!!!3w chalupie to zapewne ty egzystujesz a raczej w ziemiance""1!4"""!!!sprawa wychowaania nawet jej nie poruszaaj i nie posylaj mi prosze wiecej tak idiotycznych uwag1!1!!!! a najlepiejnie odpisuj takie posty...bo widze ze nie stac ciebie na zadne konkrety!!!!tak wiec twoja wiedzaa jest znikoma ....wiec naucz sie czegos jak masz zamiar zabierac glos w dyskusjii prosze!!!KULTURY1!PRZEZ DUZE K!!!!... :wink: DZieki za poswiecony czas :lol:

Coś się taki spięty zrobił, looozzzzzzzzzzzzzzzzzzz człowieku, weź sztufa, zaciągnij się głęboko kiedyś będzie lepiej :wink:

Ps. Zostałeś poszanowany w taki sposób w jaki poszanowałeś innych uczestników tego forum. Nikomu tu, nie chce się rozszyfrowywać Twoich grypsów, więc odpowiedzi są takie jakie są. Nie dziw się. Przydatna jest również funkcja Szukaj, która zapobiega powstawaniu setek niepotrzebnych tematów, identycznych w treści poruszanych wielokrotnie. Ewa ma rację niestety, to nie czat i za byle jak napisane posty, być może kiedyś będziesz sam się wstydził :?

hmmm....aa ogolnie rzecz biorac co moj post ma wspolnego z szacunkiem dla innych kolego..czy urazilem kogos nie!nie sadze!bo moje pytanie jest klarowne i oczywistei nie uwlacza nikomu wiec jezeli nie masz ochoty na odpowiedz po prostu nie odpisuj ..ja zrozumiem..a caly sztuczny sszum wokol pytania jest smieszny :cry: i tu moge powiedziec'zalamka''przykro mi ze jest tak malo ludzi ktorzy potrafia odpowiedziec a nie obchodzic posty nie tak jak potrzeba :x 8O
pavvlooo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 03:14

[
A i dajcie sobie na luz z tą kapustą, bo jedna tu już taka była, co ją za kartofle do Austrii nie wpuścili :wink:[/quote]
co moge powiedziec o tobie Rysiu ..widze ze najwiekszy luzak na forum z ciebie :boss: i ty jestes :boss: :sm:
pavvlooo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 03:18

madzia1981 napisał(a):Ja do chorwacji jeżdże bez kapusty, tak wogóle to nie przepadam za nią.
Bierzemy inne środki konsumpcji ale nie to-zresztą pewnie dojechałabym na miejsce z bigosem, więc stanowczo odradzam to warzywo.
pozdrawiam :wink:

:lol: :lol: nastepny post na luziee od Madzii spoko;)ale ja raczej Magdo wezme jakas ...bo bez niej trudno by bylo pewnie wrocic ..ii..wskoczyc na forum z pewnie ciekawszym postem;)pozdrawiam
pavvlooo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 03:24

woka napisał(a):Ale tytuł posta .... kapusta :cry:
Więc szanowny pytający, ja podobnie jak Madzia kapysty i tym podobnych produktów żywnosciowych nie zabieram. Ty jak widzę zywisz sie kapustą w szczególności ( jesteś rolnikiem ?), cuż każdy coś tam lubi szczególnego ale żeby przez 3 tygodnie jeść kapustę :?: :?: :?: Proponuję ( jak zawsze i wszystkim), na wczasy tylko pieniążki. Tam gdzie jedziemy też są ludzie i też jest zywność ( kapusta chyba też- nie sprawdzałem). :lol:

hej Woka ...i Tobie odpisz ale krotko bo padam..wiec baadania rynkowe wykazuje ze 90 procent polakow lubi kapuste wiec odpowiedz brzmi wszyscy jestesmy rolnikami..i prosze o szacunek'dlaa rolnikow''bo jakis moze byc na forum i dostanie sie Tobie' ja nie jestem..ale moglbym byc :wink: ''pozdro dla rollnikow'',..niom ale twoja porada jest w pewnym sencie konkretna bierz kase :wink: dziekiza :arrow: wskazowke :wink: pozdro
pavvlooo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 03:27

Puszcza41 napisał(a):
Rysio napisał(a):
kawo napisał(a):

Odpowiedź masz w awatarze :wink:

Protestuję!!! Co prawda posty kolegi pavvlooo należałoby wkleic do wątku "Trochę humoru 2", ale awatarek ma ok.szcie na kogos z humorem :D

Dzieki za wsparcie'Wielki Bracie''Puszcza41..widze ze trafilem wreszcie na kogos z humorem :wink: pozdro :boss:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.07.2007 07:43

pavvlooo napisał(a):hmmm....aa ogolnie rzecz biorac co moj post ma wspolnego z szacunkiem dla innych kolego..czy urazilem kogos nie!nie sadze!bo moje pytanie jest klarowne i oczywistei nie uwlacza nikomu wiec jezeli nie masz ochoty na odpowiedz po prostu nie odpisuj ..ja zrozumiem..a caly sztuczny sszum wokol pytania jest smieszny :cry: i tu moge powiedziec'zalamka''przykro mi ze jest tak malo ludzi ktorzy potrafia odpowiedziec a nie obchodzic posty nie tak jak potrzeba :x 8O

Twoje posty napisane są w stylu bełkotu, który nie ma nic wspólnego z językiem polskim. Czytanie ich ze zrozumieniem zajmuje mi 5 razy więcej czasu niż odczytanie posta napisanego poprawnie, w związku z czym kończę dyskusję ze względu na poszanowanie dla samego siebie. Założyłeś kilka tematów , nie dowiedziałeś się nic, więc widać że nie tylko ja tak uważam. To temat dla Ciebie do przemyślenia, może jednak warto wykazać choćby minimum wysiłku do sklecenia kilku poprawnych zdań ...

Bez odbioru :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.07.2007 08:32

Rysio napisał(a):Bez odbioru :papa:

Również :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

oki ile kapusty na 3 tyg?? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone