Re: szoook szookkiii oki;) kawo..hmmm
napisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 03:03
to ja ewa napisał(a):pavvlooo napisał(a):kawo napisał(a):[!4"""!!!sprawa wychowaania nawet jej nie poruszaaj i nie posylaj mi prosze wiecej tak idiotycznych uwag1!1!!!! a najlepiejnie odpisuj takie posty...bo widze ze nie stac ciebie na zadne konkrety!!!!tak wiec twoja wiedzaa jest znikoma ....wiec naucz sie czegos jak masz zamiar zabierac glos w dyskusjii prosze!!!KULTURY1!PRZEZ DUZE K!!!!...
DZieki za poswiecony czas
No właśnie,kultury trochę trzeba.I wystarczy taka zwykła ,przez małe "k"
A wcześniejsze posty Ty pisałeś? Bo taka różnica w pisowni i treści,że to albo nie Ty,albo na jakimś haju byłeś
I wychowanie,zawód czy rodzaj lokalu w jakim sie mieszka niema tu nic do rzeczy.Przez szacunek dla innych forumowiczów powinno sie pisać w miare poprawnie.Poza tym :jeśli chcesz być dobrze zrozumianym i chcesz żeby Ci ktoś odpowiedział to pisz zrozumiale.
niom..EWO;)NA POCZATEK;)...kulturalnie cie pozdrawiam;)i coz moge powiedziec..zaskocze Ciebie nie jestes wyjatkowo jak wspomnialas upierdliwa bo nie trudno zauwazyc ze kazdy stara sie sie cos dodac...zeby wykazac ze popelnilem blad..ale ja tak nie uwazam zeby moj post w jakis sposob ranil Polskie Slowo albo jakiegos Polaka ..tak wiec jako troche uparta osoba stoje przy swoim ..i mam szacunek dla innych wypowiedzi...ale szczerze mowiac dla mnie to troche chore ze jak ktos wskakuje na forum z zapytaniem jest pozerany krytyka w miare czytelnego posta ..a nie zasypywany konkretami...ale cozz nie oberwie ci sie Ewo...bo ja jestem po przeciwnej stronie i nie atakuje od razu a raczej jestem za dialogiem na poziomie...pozdrawiam...