Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ogólnopolskie spotkanie forumowiczów? - co o tym sądzicie?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Ogólnopolskie spotkanie forumowiczów? - co o tym sądzicie?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2003 18:23

Ostatnio zaczęliśmy małą dyskusję - jak w tytule. Nie był to nowy temat, tylko wynikał z pustków na forum, taki był jego początek:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=3402&start=45
Proszę, napiszcie swoje opinie na ten temat.
Pzdr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2003 18:55

Jeszcze jedna sprawa:
miejscem ew. "zbiegowiska" niekoniecznie muszą być góry, może centralna Polska, gdzie sporo osób miałoby bliżej :)
i podstawowa zasada jak myślę:
- oczywiście NIC NA SIŁĘ :lol:
Pzdr
Mona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mona » 22.09.2003 19:37

Ja bardzo chętnie powspominam wakacje w gronie cromaniaków 8)
Szkoda tylko, że wczoraj wypiłm ostatnie dalmackie roso.... :oops:
Ale jakoś sobie poradzimy - popieram Polskę centralną na miejsce spotkania. Tylko kiedy?????????
PZDR
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 23.09.2003 06:42

..popieram ideę zlotu Cromaniaków w centralnej Polsce :) (może np. Turek) Co wy na to??
Ps.
Ale jakby nawet do Karpacza trza było jechać to Bydgoszcz przyjedzie :)
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 23.09.2003 06:57

Bruno napisał(a):..popieram ideę zlotu Cromaniaków w centralnej Polsce :) (może np. Turek) Co wy na to??
Ps.
Ale jakby nawet do Karpacza trza było jechać to Bydgoszcz przyjedzie :)

Zostałem prawie wywołany do odpowiedzi, więc jestem :) Owszem, spotkanie może być w Turku, ale co na to powie Warszawa, przecież ona zawsze uważa się za Centrum Polski :D .
Tak na poważnie, to możliwości organizacyjne też by się pewnie znalazły, ale chociaż jestem lokalnym patriotą, to muszę powiedzieć, że dla wielu osób przyjazd do mego miasta może nie być szczytem marzeń. Miasto całkiem przyzwoite, tylko bez większych miejscowych atrakcji (ale kilka się znajdzie) czy turystyczno-krajobrazowych w pobliżu.
Osobiście też bym optował za górami, które o tej porze roku mają szczególny urok.
Pzdr
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 23.09.2003 07:11

Popieram Bruna jak trzeba będzie jechać to i na pewno Bydgoszcz pojedzie aż do Mysłowic :D a jeżeli chodzi o trunki to 25 IX jadę do Cro to na pewno coś świerzego do picia się znajdzie 8) :lol:
Idea wspólnego spotkania bardzo przyzwoita mam nadzieję że więcej ludzi się nią zainteresuje i każdy będzie mógł pochwalić się swoimi wrażeniami z Cro.
PZDR
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 23.09.2003 08:01

Ja też popieram zjazd, tylko zaproponujcie jakąś datę.
Jeśli można jeszcze zaproponować jakieś miejsce to może Kazimierz Dolny? Ale to tylko nieśmiała propozycja, a pojedziemy nawet do Karpacza!
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 23.09.2003 08:18

Szkoda,że nie będę mogła się z wami spotkać. Muszę ostatnie trzy dni urlopu zostawić na szkołę :(
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 23.09.2003 09:02

To może przyjedziemy do Kielc? Nie martw się ewa.z coś wymyślimy!
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 23.09.2003 09:19

meeg napisał(a):To może przyjedziemy do Kielc? Nie martw się ewa.z coś wymyślimy!

Fajnie by było! A może takie regionalne spotkani dla tych co mieliby daleko? A tak w ogóle meeg to studiuję politologię.
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 23.09.2003 09:24

Nie wiecie dlaczego kasuje mi się tekst, jak chcę wstawić ikonkę emocji?
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 23.09.2003 09:26

No to jesteśmy jak rodzinka! Ja skończyłam ten kierunek na UMCS w Lublinie - zresztą moj kochany też.
A odnośnie spotkania w Kielcach - to w październiku wybieram się do Kielc do mojej kumpeli jeszcze z czasów licealnych, więc możemy spróbować zwołać coś w stylu przynajmniej regionalnego zjazdu cromaniaków (oczywiście fajniej byłoby spotkać się ze wszystkimi).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.09.2003 09:46

No i wschodnia Slawonia chyba się oderwie od republiki... :wink: :cry: :)
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 23.09.2003 09:49

slapol napisał(a):No i wschodnia Slawonia chyba się oderwie od republiki... :wink: :cry: :)

Nigdy!!! Jesteśmy zrośnięci nie tylko więzami historii, ale przede wszystkim wspólnymi zainteresowaniami turystycznymi, a te przetrwają wszystko!!!
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 23.09.2003 10:07

Aha, (tak przy okazji) - jeśli zobaczycie na ulicach Lublina lub gdziekolwiek opla astrę combi w kolorze granatowym z takim małym godłem chorwackim na tylnej klapie - to ja!!! (albo moja druga połowa)
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko