Ogólnopolskie spotkanie forumowiczów? - co o tym sądzicie?
Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jeśli ma coś z tego wyjść to już trzeba się zdecydować na konkretne miejsce i termin (kwestia rezerwacji większej ilości miejsc ). Wcześniej zaproponowano termin na 18 - 19 października - teraz należy ostatecznie się zdecydować. Ale najwięcej problemów sprawia miejsce - proponuję zrobić coś w formie głosowania (podobnie jak to wyglądało z propozycjami na logo cromaniaków). No i ostatnia kwestia - ale dość ważna - co z zaproszeniem Leona? Na razie się nie odzywa, więc może spróbujemy napisać wiadomość w poście w którym zabierał głos (w jego skrzynce pojawi się odnośnik i może w ten sposób dowie się o całej akcji). Oczywiście najlepiej gdy ktoś do niego napisze prywatnie.
Codziennie czytam nowe posty, i uważam, że idea spotkania forumowiczów jest godna polecenia. Sam mimio, że sam mało czynnie uczestniczę w forum o jak już na wstępie napisałem czytem je prawie codziennie. A może by tak sylwester forumowiczów ?????? lub Andrzejki ????
Pomysł jest bardzo fajny, sama chciałabym w nim uczestniczyć, ale wydaje mi się, że ze względów technicznych nie jest to za bardzo możliwe-zawsze ktos niebędzie mógł, za daleko......
Bruno napisał(a):Może trzeba zrobić tak że jak będą już 100% chętni naniesiemy na mapę miejsca zamieszkania i poszukamy "złotego środka".....
Jeśli chodzi o miejsce "zbiegowiska" ,pomysł zaproponowany powyżej przez Bruna jest wg mnie najfajniejszy tzn. każdy kilka kilometrów przejedzie, a jak ktoś mieszka w CITY imprezy to jego korzyść
Jeśli chodzi natomiast o chęci, to też zgadzam się że: cyt: "im dalej w las tym zapału mniej....... ". Chociaż zaproponowałem to spotkanie, to patrząc na rozwój sytuacji, nie bardzo wierzę, by się ono udało , a wspólny Sylwester - to już chyba między bajki włożyć
A MOŻE SIĘ CHOLERA JEDNAK MYLĘ MOŻE SIĘ ZMOBILIZUJEMY
A może najpierw spotkania w "podgrupach" np. spotkanie we Wrocławiu forumowiczów z Wrocławia i okolic oraz tych co chcieliby dojechać. Termin np. 15.11. miejsce Wrocław Rynek a dokładniej minibrowar Spiż lub jakaś inna fajna knajpka. Jesli to spotkanie udałoby się zorganizować to wiadomo by było ilu jest naprawdę chetnych do tego typu imprez i można razem zrobić coś wiekszego, czemy nie sylwester ?
Co do Wrocka, to spotkaliśmy się dwukrotnie przy piwku, a maciogg zaproponował miejsce na forum by się tam umawiać:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=238 ... sc&start=0 ale ogólnie chodzi tu o ogólnopolskie spotkanie. Jeśli natomiast chodzi o Sylwester to ja bardzo chętnie, ale szczerze mówiąc nie bardzo w to wierzę, zgadzając się z opiniami Bruna ...o czym wyżej w postach.
Pzdr.