Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ogólnopolskie spotkanie forumowiczów? - co o tym sądzicie?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 23.09.2003 11:16

meeg napisał(a):No to jesteśmy jak rodzinka! Ja skończyłam ten kierunek na UMCS w Lublinie - zresztą moj kochany też.
A odnośnie spotkania w Kielcach - to w październiku wybieram się do Kielc do mojej kumpeli jeszcze z czasów licealnych, więc możemy spróbować zwołać coś w stylu przynajmniej regionalnego zjazdu cromaniaków (oczywiście fajniej byłoby spotkać się ze wszystkimi).

Ja jestem na III roku Akademii Świętokrzyskiej, ale nie zaczęłam studiów po liceum tylko TROSZKĘ później. Jak będziesz się wybierać do Kielc to wyślij maila:ewaz@zdz.kielce.pl
:lol: [/i]
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 23.09.2003 11:32

Na pewno dam znać!
Zatem do zobaczenia!
grażka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grażka » 23.09.2003 15:18

i ja tez jestem za tylko kiedy i gdzie
Grazyna
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.09.2003 19:04

Temat jest jeszcze świeży,
do tej pory naliczyłem 9 osób(rodzin) chętnych na spotkanie. Myślę, że należy jeszcze poczekać na ewentualne zgłoszenia, tak by potem móc myśleć o rezerwacji terminu i obiektu z odpowiednią ilością miejsc noclegowych. Ponieważ zapoczątkowałem to zamieszanie czuje się w obowiązku przedstawienia mojej propozycji ogólnej wizji takiego spotkania.
Wg mnie mogłoby to wyglądać następująco:
- przyjazd na miejsce w piątek wieczorkiem i np. ognisko rozpoznawcze,
- w sobotę po śniadanku wspólna wycieczka (gdzieś tam... np. górska lub inna),
- w sobotę wieczorkiem impreza z tańcami i ...degustacją ognistych wód (polskich i chorwackich),
- niedziela odpoczynek, rozruch mięśni po imprezie, zabicie kaca i wyjazd do domciu... bo przecież w poniedziałek do pracy...lub szkoły.
Jeśli macie inne propozycje to proszę o ich przedstawienie, może wspólnymi siłami uda sie zorganizować sympatyczne spotkanie :lol:
Gdyby ktoś znał fajny, sprawdzony ośrodek, który mógłby zorganizować dla nas ciekawy weekend, to też zaproponujcie coś.
Przybliżony termin to może weekend w połowie października???
Może na takie spotkanie zaprosilibyśmy Leona - osobę, która jest nam bardzo życzliwa i czasami bezpośrednio pomocna podczas wakacji w HR? (niestety nie znam go osobiście).
Proszę o wasze opinie i propozycje.
Pzdr :)
Sławek
JachuG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JachuG » 23.09.2003 20:09

Wszedzie i tak mnie daleko (=za daleko) :lol:, gdyby tak nad morzem 8) POZD
Daga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daga » 23.09.2003 20:27

Jestem jak najbardziej......ZAAAAA.....:)....:)....:)....moge sie podporządkować się woli ogółu i stawić w kazde miejsce ( no chyba prawie każde ...;)).Czy góry czy morze ,napewno przybedę i to z buteleczką ( specjalnie na tą okazję ) prosaczka....:)

Czekam na dalszy "rozwój wydarzeń"...;)
pzdr Daga
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 23.09.2003 21:34

a my wchodzimy z lubą w ciemno
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 24.09.2003 06:32

Slapol twoja propozycja jest ok ....i myślę że niema co kombinować więcej bo jakby co to musi być troszkę czasu na tzw. "żywioł"
Martwi mnie tylko to że w przypadku "Karpacza" Północna Polska zapewne niedopisze a byłoby szkoda.....
Może trzeba zrobić tak że jak będą już 100% chętni naniesiemy na mapę miejsca zamieszkania i poszukamy "złotego środka".....
Chociaż tak jak już wcześniej deklarowałem...."jak trzeba to i do Karpacza"
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 24.09.2003 06:45

slapol napisał(a):
Gdyby ktoś znał fajny, sprawdzony ośrodek, który mógłby zorganizować dla nas ciekawy weekend, to też zaproponujcie coś.
Przybliżony termin to może weekend w połowie października???
Może na takie spotkanie zaprosilibyśmy Leona - osobę, która jest nam bardzo życzliwa i czasami bezpośrednio pomocna podczas wakacji w HR? (niestety nie znam go osobiście).
Proszę o wasze opinie i propozycje.
Sławek

Jeżeli spotkanie nabrałoby konkretów, to wtedy mógłbym zapewne pomóc w podaniu namiarów na jakiś ośrodek-pensjonat, o ile to będzie "w zasięgu" moich zainteresowań. Służę pomocą w miarę możliwości.
Termin w połowie października jest jak najbardziej ciekawy i właściwy, tylko że ja w jeden z weekendów prawdopodobnie będę już w Karpaczu z innego powodu.
Pomysł z zaproszeniem Leona - popieram :!:
Pzdr
Ostatnio edytowano 24.09.2003 09:59 przez Skubi, łącznie edytowano 1 raz
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 24.09.2003 07:57

Konkretyzując wybierzmy weekend: 11,12 czy 18, 19 października? Ciekawe czy Leon czyta nasze posty, może trzeba napisać do niego na priva?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2003 11:22

Wg mnie 18 -19.10 będzie lepszy ze względu na większą ilość czasu na przygotowanie (a jeżeli będzie już za zimno... to w ostatniej chwili przeniesiemy spotkanie do Splitu :wink: )
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2003 11:27

meeg napisał(a):Ciekawe czy Leon czyta nasze posty, może trzeba napisać do niego na priva?

Popieram meeg, może zna ktoś Leona bardziej osobiście i mógłby to uczynić?
arten
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arten » 25.09.2003 16:54

Może ktoś z cromaniaków prowadzi jakiś pensjonacik ? i każdy powinien sobie nakleić swoją ksywkę na piersiach (jak w Idolu).Centrana Polska obiektywnie rzecz biorąc byłby najlepsza (okolice Łodzi)
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 25.09.2003 17:41

[quote="slapol"]
Wg mnie mogłoby to wyglądać następująco:
- przyjazd na miejsce w piątek wieczorkiem i np. ognisko rozpoznawcze,
- w sobotę po śniadanku wspólna wycieczka (gdzieś tam... np. górska lub inna),
- w sobotę wieczorkiem impreza z tańcami i ...degustacją ognistych wód (polskich i chorwackich),
- niedziela odpoczynek, rozruch mięśni po imprezie, zabicie kaca i wyjazd do domciu... bo przecież w poniedziałek do pracy...lub szkoły.
Sławek[/quote]

Program całkiem,całkiem niezły.
Jeszcze jakieś rozsądne miejsce.
:roll:
Mona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mona » 25.09.2003 20:06

Wydaje mi się, że pomysł z Kazimierzem był niegłupi. Jest tam sporo pensjonatów czy hotelików, a jesienią jest tam naprawdę przepięknie... :lol:
PZDR
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko