Witam pasjonatów fotografii.
Chciałbym niniejszym zaprosić wszystkich zainteresowanych do uczestnictwa w planowanym na drugą połowę lutego plenerze fotograficznym jaki przygotowuję wraz z koleżanką z Canon Foto Klubu.
Plener ma formułę otwartą, niekomercyjną i jest dostępny dla wszystkich chętnych niezależnie od systemu jaki posiadają/reprezentują.
Wstępne dane wyglądają następująco.
Lokalizacja: Stronie Śląskie i okolica - a jest tam co obejrzeć i fotografować.
Czas trwania: piątek do niedzieli.
TERMIN: 7-9 marca
Program: jak zawsze u mnie bogaty. Co najmniej 2 zaproszonych gości „z nazwiskiem”, kilka prelekcji, „wypożyczalnia sprzętu”, porady, wspólna biesiada (być może i ognisko) i przede wszystkim dobra, przyjazna atmosfera oparta na „ekumeniźmie sprzętowym” i wzajemnym szacunku.
Poprzedni plener robiłem w Milówce, w lutym 2011r i opierał się na zbliżonej, wypracowanej przeze mnie w czasie organizacji kilku takich imprez formule. Było 80 osób a impreza była bardzo udana mimo ciężkiej zimy.
Zawsze staram się zapraszać gości o zróżnicowanej tematyce fotograficznej dlatego będzie możliwość zobaczenia niejednego stylu, podejścia i doświadczenia fotograficznego.
Także gorąco zapraszam i zachęcam do konkretnych deklaracji przybycia.
Pozdrawiam i zapraszam do wpisywania się na listę konkretnych chętnych (prosiłbym aby nie wpisywać się na wyrost- tylko gdy chcecie i możecie wtedy być).
Fata.
INFORMACJA.
UPDATE: Koszt całego pakietu pobytowo-żywieniowego na osobę to 225zł.
Dokładną informację o wpłatach podam na PW lub mailem.