Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 17.11.2024 17:25

Fajne granie Krutom, ale ten progmetal nigdy do mnie nie docierał. Wolę grubasa z Teksasu. :D

PS. Dla tych co coś skrobneli o śriedniowieczu. Proszę w nim pozostać.
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 17.11.2024 21:32

romuald22 napisał(a):... Wolę grubasa z Teksasu. :D

No też ładnie. :faja:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 17.11.2024 22:01

Grubas z Texasu jest świetny...Reprezentuje typowy amerykański rock. Mocny i agresywny, jak to na tej prowincji środkowego zachodu... Kury łażą w błocie, a faceci w formacie XXXL, tak zawzięcie przybijają sobie żółwiki, że za moment zaczną się bić, )) a za dwa momenty się wystrzelają 8O :lool: Zresztą grubas już tam coś podpalil, Chyba tak sobie dla jaj :lool:

Hameryka, Lubię z daleka, oglądać sobie ten kraj kontrastów, gdzie w mordę, jak widać, można szybciej dostać, niż się wydaje..)) Ale miliony ciągną tam drzwiami i oknami...
A potem trzeba być pogodzonym z własnym losem. Nasza Europka, tu jawi się, jako jakaś ochronka dla grzecznych dzieci ;)

Świetne są te wejścia gitarowe od 3,20 ..... W ogóle amerykański rock jest świetny. Ma tego swojego amerykańskiego pazura ))

Jak ktoś chce sobie lekko ochłonąć, )).... to można sobie kliknąć niżej

Ten drugi, od 4,38, wg mnie jest lepszy. Świetnie się niesie z wieczora po wodzie. Ale w pewnych okolicznościach. Żeby ne było, że jestem wychowany bezstresowo ;)

Zwróćcie uwagę, na rewelacyjny podkład graficzny tego clipu.... Chorwacja północy .... Kratkę na kiltach też maja ;)

/////
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 19.11.2024 19:25

Co do "hamerykańskiego" grania to Godsmack da koncert w przyszłym roku w Polsce. Gliwice. Podobno ostatnia trasa koncertowa. Mam nadzieję, że będzie jak ze Scorpionsami, którzy pożegnalną trasę koncertową grają z grubsza jakieś 15 lat. :D
https://www.ebilet.pl/muzyka/hard-heavy/godsmack

Byłem na nich w krakowskim Studio w 2018. Niezapomniany koncert bo padła im klimatyzacja :mg: :D . Nie pamiętam żeby tyle potu można z siebie wylać. Towarzyszą im Drowning Pool i P.O.D. Nie przepadam za rapującym metalem. No ale Sully Erna to klasa sama w sobie. Znany nie tylko z Godsmack, ale indywidualnej, bardziej spokojnej ścieżki.

empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 19.11.2024 22:18

komaciek napisał(a):
Fajne przypomnienie - wróciłem wspomnieniami do ich koncertu, na którym byłem w Wytwórni :)

Ten trzyczęściowy w Łodzi jakieś 10 lat temu?
Byłem wiele razy na koncertach Anathemy (Metalmanie w Spodku i w Baildonie), ale ten ostatni był chyba najlepszy (a na pewno wyjątkowy).
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne - strona 606
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone