Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Nie chciało mi się wspominać, bo nawet czasu zajechać na groby nie było Lecz nadrabiając rzeczy, to na dzień dzisiejszy zespół MAYHEM wydał swój pierwszy teledysk(reżyserowany) - tak pierwszy. ooo...
I jeszcze wejdźmy w strefę gotyku to:
I to chyba tyle z muzyki na dzisiaj jeżeli chodzi o YT. A z nowości to Maideny w Wawie i Kiss w Gliwicach.
zombie? nie z gotyku to zbroje, miecze i zamki formuła się chyba wyczerpała
znam osobiście, szkoda, ze powstało tak niewiele muzyki ale dla mnie jest niesamowita. Cóż w pewnym wieku człowiek zaczyna częściej spoglądać wstecz ...
Kukiz jako polityk ? no niekoniecznie jako wokalista uwielbiam i często sąsiedzi cierpią z powodu watów i to metalowe poczucie humoru gitar plus sekcja wzdęta są świetne
wzięło mnie na wspominki zima, once upna time, jazda autobusem do kolegi,przegrywanie z śmiesznego czerwonego gramofonu na ZK-120. Poświęcenie bo trzeba było to ustrojstwo dźwigać ale warto było oprócz Budki, Batchman Turner Overdrive "Not Fragile" Genialny tekst, fantastyczna muzyka/aranżacja, instrumentaliści i boski głos Cugowskiego
wracając do Budki natchnięty "gieniusiem" połączyłem 2 utwory ze suity szalony koń w jeden. Uważam, że wyszło świetnie Połączenie Budki z moogiem Niemena palce lizać ew. udany moim zdaniem mix na pw Można o Cugowskim mówić różne rzeczy ale dla mnie ma swoje miejsce w panteonie gwiazd, jak np. Jon Anderson. Nie ma drugiego takiego z taką barwą głosu i czuciem. Zawsze można odróżnić ich głosy w tej papce badziewia
kolejne wspominki zawdzięczam także starszemu bratu kolegi tego od BTO i Budki, miał też płytę Atomic Rooster również przegrywaną innego zimowego wieczoru Hammondy nie ma lepszych klawiszy