Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wczorajszy koncert Disturbed - znakomity. Klima działała na Torwarze. Nie to co tydzień temu na Godsmack w Krakowie. Wokalista Draiman okazuje się, że jest strasznym gadułą. Z 2 godzinnego koncertu przegadał chyba z 15 minut. Facet chce zmienić świat na lepszy. Hmm...Nie wiem czy mu się to uda. Ale z innej strony patrząc to jest powiedzenie, że i kropla drąży skałę. Supportem był polski Radioslam. Ich muzyka kompletnie do mnie nie przemawia. Pomiędzy supportem, a głównym wykonawcą jak zwykle puszczana jest jakaś muzyka. Nie wiedzieliśmy z synem co puszczający miał na myśli, ale usłyszeliśmy bezpośrednio po sobie. 1. AC/DC - If You Want Blood (You've Got It) 2. Linkin Park - In the End 3. Alice In Chains - Would? 4. Motörhead - Ace Of Spades
Taki mały quiz dla fanów rocka. Co łączy te 4 utwory?
krutom napisał(a):A można zamienić nagrodę na taką, po której suszy
No kuźwa słońca to nigdy nie dawałem w nagrodzie.
Jest taki drink: Zamrażamy spirytus do -15°C Nalewamy pięćdziesiątkę. Wypijamy jednym łykiem. Słońce wybucha w żołądku jak się pięćdziesiątka rozgrzeje.
Ale generalnie nie polecam testowania tego "przepisu" Choć wiem o czym piszę.