Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Też tak uważam. Niech nauczyciele w końcu wezmą się do pracy w lipcu i w sierpniu. Cała społeczność uczniowska to popiera - krzycząc - "Dość wakacji - chcemy do szkoły".
......................................................... Myślałem, że nie będzie covera. Ale będzie. Oryginał ma w sobie nieustającą nostalgię oraz brak wiosny.
Ostatni utwór The Doors nagrany z Morrisonem.
COVER
Zawsze jakiś gość przy okazji dobrej i klasycznej muzy postanawia sobie pogadać i zebrać/żebrać za to kasę.
Czasem można się zdziwić Ostatnio słuchałem drugiej płyty Budki Suflera i pierwszy raz zaciekawiło mnie kto im pisał tak wspaniałe teksty. Okazuje się, że Adam Sikorski, nic mi to nie mówiło więc spytałem wujka i tu moje zaskoczenie bo oglądam często program "Było, nie minęło" i jest to Pan, który prowadzi ten program, w którym prowadzone są poszukiwania mogił żołnierskich, wraków samolotów.
9 sierpnia nakładem Roadrunner Records ukaże się szósta studyjna płyta Slipknot zatytułowana “We Are Not Your Kind”.
1. Insert Coin 2. Unsainted 3. Birth Of The Cruel 4. Death Because Of Death 5. Nero Forte 6. Critical Darling 7. Liar’s Funeral 8. Red Flag 9. What’s Next 10. Spiders 11. Orphan 12. My Pain 13. Not Long For This World 14. Solway Firth