Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romuald22
Cromaniak
Re: ogólna dyskusja na tematy muzyczne

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 27.02.2018 15:55

krutom napisał(a):No cóż, to tak jak pierwsza linia brzegowa w Breli :lol:

Hmm...Pierwsza linia powiadasz. Coś w tym jest.
W tym roku na Iron Maiden bilety w wersji early entrance na płytę były (chyba jeszcze na drugi koncert są) 100 PLN droższe od zwykłych.
Ma człek szansę rzucić ręcznik, rozbić parawan :wink: :oczko_usmiech: . W pierwszej linii.
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 27.02.2018 23:01

romuald22 napisał(a):The Rolling Stones w Polsce

Ja rozumiem, że klasyka, że dinozaury, że pewno trasa pożegnalna, ale z tymi cenami biletów to mają fantazję. :roll:

Strasznie pojechali z cenami. Jakoś i tak mi nie zależy żeby jechać oglądać ,a tym bardziej posłuchać. :?
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 06.03.2018 10:48

:)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 06.03.2018 13:31

Zbyszko666 napisał(a):@MRK widzę powrót i lista poszła typowej dychy. :D

E tam powrót.... cholernie mało czasu od momentu, jak zrzuciłem korporacyjne kajdany i kręcę wszystko sam... albo inaczej, czasu mam więcej, ale przeznaczam go na inne przyjemności, a forum jakoś tak... ale zerkam:). Tę zagraniczną też w końcu zrobię, tylko, że jeszcze kolejne płyty przychodzą itd:).

I obrazek dla atencji... a ponadto, coś mnie ostatnio wzięło na ten band, choć wcześniej często był pomijany. INFO DLA TYCH, KTÓRZY NIE ZNAJA: bez hałasu, darcia japy itp:). Można odpalać:).

bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 06.03.2018 22:40

a już się bałem :mrgreen:
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 08.03.2018 13:18

Konertówka Killsorw - tak tak, MRK znajomi, znajomych :oczko_usmiech:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 08.03.2018 13:36

A to chyba nie znam nikogo z powyższego składu:).
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 08.03.2018 14:18

MRK napisał(a):A to chyba nie znam nikogo z powyższego składu:).

Z Vane też nie? ;)
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 11.03.2018 16:09

A ja ostatnio w klimatach z Horroscope na koncnercie relacja zdjęciowa tu:
http://zbyszkophoto.pl/?p=18103
z pewnością Tobie @MRK nie trzeba przedstawiać.

A na dzień dzisiejszy rzeźbię płytę Illusion - "Anhedonia" i kopara mi opadła po kolejnych przesłuchaniach. Płyta na wysokim poziomie z starym Illusion w tle i to dosłownie. Płyta kopie tyłek, a w szczególności utwór "Od Zawsze Donikąd" . Oczywiście w głębię tekstów trzeba się spokojnie zanurzyć, ale brzmienie tej płyty jest genialne i z pewnością jest, to płyta roku 2018. Jak dla mnie oczywiście. 5/5 POLECAM.

Obrazek
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 12.03.2018 09:15

DCK napisał(a):

Z Vane też nie? ;)

Nazwę Vane znam... osobowo chyba nikogo.

Zbyszko666 napisał(a):A ja ostatnio w klimatach z Horroscope na koncnercie relacja zdjęciowa tu:

Nie trzeba:). Z Gacem kończyłem tę samą podstawówkę (ale jest młodszy), siedzieliśmy w tej samej knajpie, graliśmy w tej samej salce i mieszkaliśmy też blisko siebie haha. A z Lechem się nawet ostatnio kontaktowałem, a jak nagrywali ostatni materiał, to akurat też wpadłem do studia. A z Horrorscope też graliśmy. Nowa płytka na półce rzecz jasna.

Ale widzę, że byłeś na pewnym evencie w Rybniku... Ksywa Muflon coś Ci mówi?:)

A Ci, którzy lubują się w Testament, a nie znają Horrorscope - powinni nadrobić:).
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 12.03.2018 23:16

MRK napisał(a):
DCK napisał(a):

Z Vane też nie? ;)

Nazwę Vane znam... osobowo chyba nikogo.

Zbyszko666 napisał(a):A ja ostatnio w klimatach z Horroscope na koncnercie relacja zdjęciowa tu:

Nie trzeba:). Z Gacem kończyłem tę samą podstawówkę (ale jest młodszy), siedzieliśmy w tej samej knajpie, graliśmy w tej samej salce i mieszkaliśmy też blisko siebie haha. A z Lechem się nawet ostatnio kontaktowałem, a jak nagrywali ostatni materiał, to akurat też wpadłem do studia. A z Horrorscope też graliśmy. Nowa płytka na półce rzecz jasna.

Ale widzę, że byłeś na pewnym evencie w Rybniku... Ksywa Muflon coś Ci mówi?:)

A Ci, którzy lubują się w Testament, a nie znają Horrorscope - powinni nadrobić:).

Jeżeli chodzi o Muflona, to jak najbardziej pamiętam z Moulded Flesh , Deneb oraz Crawling Death. :) Oczywiście ten ostatni, to tak mniej, aczkolwiek udziały miał. Wiadomo świat idzie do przodu i ludzie się też zmieniają. ;) No, a mnie się wstyd przyznać ,ale byłem hmm? poraz pierwszy na Horrorach nigdy nie było okazji, lecz już sobie powiedziałem, że w lipcu zawitam do Krakowa bo grają przed Iced Earth :twisted:
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 13.03.2018 21:15

MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 14.03.2018 11:10

Zbyszko666 napisał(a):
Jeżeli chodzi o Muflona, to jak najbardziej pamiętam z Moulded Flesh , Deneb oraz Crawling Death. :) Oczywiście ten ostatni, to tak mniej, aczkolwiek udziały miał. Wiadomo świat idzie do przodu i ludzie się też zmieniają. ;) No, a mnie się wstyd przyznać ,ale byłem hmm? poraz pierwszy na Horrorach nigdy nie było okazji, lecz już sobie powiedziałem, że w lipcu zawitam do Krakowa bo grają przed Iced Earth :twisted:

Pytałem o Muflona, bo był tez na tym evencie, a nawet chyba jest w grupie, która organizowała ten event z Closterkeller. Działa tam społecznie... A Muflona znam lata. Dzięki niemu poznałem Brejka i jego GOTYK haha. Graliśmy tam. Zawsze pełna patologia:).

A Horrorscope grają tez przed Exodus:).
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 17.03.2018 22:20

Zbyszko już tu puszczał tytułowy "faja pała". :wink:

Fanom Judas Priest oraz zbliżonych klimatów zdecydowanie chcę zaproponować zapoznanie się z ich ostatnim wydawnictwem.

Nowy gitarzysta - nowa krew.

Tak było z Deep Purple, gdy Morse zmienił Blackmore'a. Podobnie z UFO gdy Schenkera zastąpił Vinnie Moore.

bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 17.03.2018 22:55

Czy aby na pewno jest lepiej ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne - strona 568
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone