Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dhmegi napisał(a):Fajnie to brzmi, tylko dlaczego perkusista siedzi w szklanej klatce
Fear of the dark + The number of the beast + Run to the hills... Odnośnie klatki... zakładam kwestie mikrofonów. Perkusję nagłaśnia się ciut inaczej, niż inny instrument. Bez wchodzenia w szczegóły... poza mikrofonami przy danym "bębenku", są jeszcze mikrofony "zbiorcze"... a skoro zbiorcze, to ściągają również dźwięki z otoczenia, więc ściągałyby też dźwieki z orkiestry. Wtedy byłby problem przy produkcji, bo de facto - ich rola byłaby bezsensowna.
U mnie na tapecie Power Trip! Panowie Ci coraz mocniej rozpychają się na scenie. Widziałem ich ostatnio w Krakowie. Grali traskę z totalnymi, bezapelacyjnymi bogami, czyli Napalm Death. Wpadli do składu traski w zastępstwie Iron Reagan, na ktore to ostrzyłem sobie paznokcie. Obronili się...
Panowie thrashersi... obadajcie, jak to Metallica już dawno wypadła z obiegu dobrych bandów, jeśli mówimy o tej scenie:).