Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jankiel (ex-ACID DRINKERS) wraz z swoim nowym zespołem Department
Jankiel napisał(a):Department przypomina Ministry, wcale od tego nie uciekamy. Lubimy ten zespół i taki rodzaj rytmiki. Ale chcemy to robić na swój sposób. Mówienie o nas w kontekście NIN, Roba czy Ministry to prawdziwy komplement. Wszelkie porównania zawsze będą, muzyki jest tak dużo że nie da się tego uniknąć
Ostatnio edytowano 18.02.2017 14:21 przez Zbyszko666, łącznie edytowano 1 raz
bluesman napisał(a):Dawno nie słuchałem gitara Mike-a nie do podrobienia no i usta tej Pani
Ta pani to : Helen "Pepsi" DeMacque kilka dni temu przypomniałem sobie ten clip i ...słuchałem i oglądałem w kółko przez pół dnia...młodzieńcze czasy , clip mega Helen jest genialna ( śpiew , ruchy )w pozostałych wersjach tej piosenki to już nie to . Wielkiej kariery nie zrobiła , jej pozostała twórczość słabiutka. Ta wersja miód na oczy i uszy ...uwaga - uzależnia
fish74 napisał(a):Ta pani to : Helen "Pepsi" DeMacque kilka dni temu przypomniałem sobie ten clip i ...słuchałem i oglądałem w kółko przez pół dnia...młodzieńcze czasy , clip mega Helen jest genialna ( śpiew , ruchy )w pozostałych wersjach tej piosenki to już nie to . Wielkiej kariery nie zrobiła , jej pozostała twórczość słabiutka. Ta wersja miód na oczy i uszy ...uwaga - uzależnia
Hm przypadkiem wiem kto to jest ciekawią mnie tylko te młodzieńcze czasy
fish74 napisał(a):Ta pani to : Helen "Pepsi" DeMacque kilka dni temu przypomniałem sobie ten clip i ...słuchałem i oglądałem w kółko przez pół dnia...młodzieńcze czasy , clip mega Helen jest genialna ( śpiew , ruchy )w pozostałych wersjach tej piosenki to już nie to . Wielkiej kariery nie zrobiła , jej pozostała twórczość słabiutka. Ta wersja miód na oczy i uszy ...uwaga - uzależnia
???
Ta Pani na stara nie wygląda, wcześniej o niej nie słyszałem więc gdzie te młodzieńcze czasy ? Chyba niedawno
???
Ta Pani na stara nie wygląda, wcześniej o niej nie słyszałem więc gdzie te młodzieńcze czasy ? Chyba niedawno
źle zinterpretowałeś ...moje młodzieńcze czasy mi się przypomniały ( utwór ma z 20 lat )