RIP
[*]
bluesman napisał(a):już rok ...
Zbyszko666 napisał(a):Przeglądając własnie YT (nie wiem czemu tego wcześniej nie widziałem ) natrafiłem na filmik z The Voice nie mam pojęcia jakiego kraju, lecz to najmniej istotne. Ważne jest, to co usłyszałem i dalej zbieram szczękę z ziemi. Mianowicie:
@MRK co ty na to ? i reszta publiki
krutom napisał(a):romuald22 napisał(a):Wreszcie Kreator którego można posłuchać.
Zgoda, można słuchać.
romuald22 napisał(a):Nie chce mi się sprawdzać ale prawdopodobnie już tu wielokrotnie puszczane być może że przeze mnie.
Zbyszko666 napisał(a):Powoli jakieś podsumowanie roku by trzeba było zrobić odnośnie wydanych płyt
krutom napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):Czytelnicy Antyradia wybrali juz płytę roku:
Jakoś ciężko mi się zidentyfikować z czytelnikami Antyradia.
2 pozycja Dream Theater
Kocham ich, ale takiej kupy nigdy dotąd nie zrobili.
Anthrax za nisko, Red Hot ? za co? Podobnie jak Sabaton.
Megadeath - OK.
Wszystkie te głosowania różnych rozgłośni mają gównianą wartość.
To trochę tak, jakby kierować się gustami muzycznymi inżyniera Mamonia.
Przestałem brać poważnie jakiekolwiek recenzje, plebiscyty, itp jak w 88'mym przeczytałem recenzję "Keeper of the Seven Keys".
Że za długie, że o co chodzi w tych solówkach, że kto to będzie słuchał, że ..... nudne bo za długie.
Nie wymienię tytułu (do tej pory działa). Pewnie redaktor na samo wspomnienie wymienionej recenzji obgryza paznokcie aż do łokcia.
Zbyszko666 napisał(a):...tu była matka z Gdańska buntująca się przeciwko maszynom...
Habanero napisał(a):RIP
[*]
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko