Jak klasycznie to wrzucę coś od siebie na jesienną słotę. Dobrej nocy.
Zbyszko666 napisał(a):Hmm nie przeczytałem posta. Poza tym w robocie panie na drugiej zmianie byłem, więc i wszechobecna lipa. Na dzień dzisiejszy to w samochodzie już jest owa CD....
bluesman napisał(a)::)
krutom napisał(a):Na nową Metallicę trzeba jeszcze poczekać...
romuald22 napisał(a):Na długie jesienno/zimowe wieczory muzyka w sam raz.
Świetna płyta.
BLINDEAD - Ascension
MRK napisał(a):BLINDEAD wypuścił singiel promujący nadchodzącą płytę pt. Ascension. Lubię bardzo. Nowy wokalista niestety. Niestety, bo uważam, że Patryk jest świetnym wokalistą i pasował idealnie do tego składu. Teraz trochę inaczej...ale muzycznie - bez zastrzeżeń, choć mi i tak tęskno za klimatami z początków Blindead.
Jeśli ktoś nie zna, a lubi spokojne, acz intrygujące klimaty - voila!
krutom napisał(a):Romek badaj
krutom napisał(a):Nowa płyta Alter Bridge " The Last Hero", jeszcze ciepła.
...
Romek badaj jak mawia Marek (pozdrawiam)
16 listopada mają być w Spodku.
MRK napisał(a):MENTOR!!!!!! Rock'n'roll z Sosnowca!!! Świetna płytka. Klasa światowa bez dwóch zdań. Na wokalu Suseł z J.D. Overdrive. Nóżka sama chodzi!
romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):MENTOR!!!!!! Rock'n'roll z Sosnowca!!! Świetna płytka. Klasa światowa bez dwóch zdań. Na wokalu Suseł z J.D. Overdrive. Nóżka sama chodzi!
Jak ostatnio byłem na Karma To Burn w katowickiej Katafoni to pytałem się go dlaczego śpiewa we wszystkich zespołach, a ja w żadnym.
Nie potrafił odpowiedzieć.
bluesman napisał(a):fajna gitara rzadkość na rynku z wyglądu nieźle metalowa
Zbyszko666 napisał(a):Tutaj coś od moich sąsiadów za miedzy. Nowy materiał Eternal Deformity do odsłuchu
https://soundcloud.com/tot-records
DCK napisał(a):Killsorrow wreszcie wydał płytę...
MRK napisał(a):I jak Panowie nowa Metallica? Niezła zagrywka w ujawnieniu słuchalnych kawałków, a dzisiaj przyszedł czas na lipę:). Bieda album nadchodzi. Do tej pory, jedyny album Metallicy, którego brak na półce to St. Anger. Ten będzie drugi coś czuję. Już chyba sami nie wiedzą, co i jak chcą grać. Szacunek do wszystkiego, co zrobili do czarnego krążka, z naciskiem na ...And Justice For All, ale potem... Death Magnetic chcieli wrócić do grania czegoś, co miało przypominać ichniejszy thrash z okresu właśnie AJFA i MoP, a teraz sam nie wiem, czego chcą. Lipa...
MRK napisał(a):DCK napisał(a):Killsorrow wreszcie wydał płytę...
Znajomi??:)
DCK napisał(a):MRK napisał(a):DCK napisał(a):Killsorrow wreszcie wydał płytę...
Znajomi znajomych, więc co jakiś czas podrzucali co nieco, a że lubię klimaty typu In Flames.......
MRK napisał(a):DCK napisał(a):MRK napisał(a):DCK napisał(a):Killsorrow wreszcie wydał płytę...
Znajomi znajomych, więc co jakiś czas podrzucali co nieco, a że lubię klimaty typu In Flames.......
Ale to chyba wczesne In Flames...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko