Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zbyszko666 napisał(a):@MRK Mówiłeś, że Urlich tego nie zagra na żywca, a tu proszę
<tu był link>
Enjoy !
Te kartofle jeszcze Mu się wysypią:). Zobaczymy, jak kolejne kawałki, bo ten wchodzi już ciut lepiej, mimo, iż jest prosty jak budowa cepa, ale jednak trochę "żre":).
Korn wypuścił kolejny kawałek... Imho ciut słabszy od "Rotting....", ale... czekam na więcej.
Z nowszych rzeczy... wrocławski SHODAN. Bardzo fajne podejście do death metalu. Płyta ciekawa. Będzie wysoko w rankingu za niecałe pięć miesięcy:)
O ile pierwsza połowa tego roku, to raczej nudy, tak od pewnego czasu coraz ciekawiej, a wrzesień i październik zapowiadają jeszcze większy drenaż moich kieszeni.
Stasiek18 napisał(a):Byłem z synem,głównie dla Rammstein ...
No nieźle, efekty super Klawiszowiec trzyma zasuszona formę, ale wokalista chyba się nieco dożywił Siedzę w Cro i szkoda, że mnie tam nie było.Du hast zaje....ste
Na jedenastą płytę w dyskografii Amerykanów złoży się dziesięć premierowych kompozycji, nad których brzmieniem czuwał współpracujący od lat z zespołem Andy Sneap. Dyskografię Testamentu zamyka natomiast wysoko oceniany album „Dark Roots of Earth”, który miał swoją premierę w 2012 roku.
Lista utworów „Brotherhood of the Snake”:
01. Brotherhood Of The Snake 02. The Pale King 03. Stronghold 04. Seven Seals 05. Born In A Rut 06. Centuries Of Suffering 07. Neptune's Spear 08. Black Jack 09. Canna-Business 10. The Number Game
oraz
ACID DRINKERS
W obu przypadkach jestem bardzo ciekawie nastawiony co zostanie zaprezentowane na reszcie CD.