Leszek Skupin napisał(a):banko napisał(a):.........................................Kejli......
Kayleigh
Odpływam
Dobrej nocy.
I pozdravki dla Joli ... z którą gaszę dziś światło
onet napisał(a):Yugopolis to projekt, w ramach którego polscy artyści śpiewają piosenki pochodzącego z Chorwacji zespołu Parni Vijlak
Leszek Skupin napisał(a):rafał krasoń napisał(a):ironi są całkiem spoko, żeby tylko ten Dickinson umiał śpiewać...
...
Rafaaaaał jeśli Dickinson nie umie śpiewać to ja nie wiem kto umie z brygady metalowców . Dla mnie to jeden z pierwszych głosów tego gatunku muzyki
Piotrek_B napisał(a):rafał krasoń napisał(a):...a co do ulubionych kapel metalowych z lat 80 tych nikt jeszcze nie wspomniał o ac/dc i tsa co niniejszym czynię
....pozdrawiam wszystkich metalcromaniaków.
Rafał - SZACUNEK dla Ciebie wspomniałeś o moich klimatach. Na AC/DC m. in. sie wychowywałem poniżej kilka linków z tym co we mnie siedzi od lat beztroskiej młodości aż do dziś
AC/DC - Hells Bells - Brian Johnson
AC/DC - Highway to Hell- Bon Scott
Deep Purple - Child In Time
Black Sabbath - Paranoid (live)
Pink Floyd - Comfortably Numb
Led Zeppelin- Stairway to heaven
TSA - TSA Rock (tu chłapaki w wersji nieco podtatusiałej )
Pozdravki
rafał krasoń napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):rafał krasoń napisał(a):ironi są całkiem spoko, żeby tylko ten Dickinson umiał śpiewać...
...
Rafaaaaał jeśli Dickinson nie umie śpiewać to ja nie wiem kto umie z brygady metalowców . Dla mnie to jeden z pierwszych głosów tego gatunku muzyki
według mnie Bruce "recytuje z odpowiednią intonacją" - czyli bardziej mówi niż śpiewa. nie mówię też, że mi się ta maniera nie podoba. to tyle w tym temacie - wiadomo "de gustibus...
...
Leszek Skupin napisał(a):rafał krasoń napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):rafał krasoń napisał(a):ironi są całkiem spoko, żeby tylko ten Dickinson umiał śpiewać...
...
według mnie Bruce "recytuje z odpowiednią intonacją" - czyli bardziej mówi niż śpiewa. nie mówię też, że mi się ta maniera nie podoba. to tyle w tym temacie - wiadomo "de gustibus...
...
Najpierw zrobiłem takie oczy jak to przeczytałem a potem tak mi szczęka zaczęla latać nie mówiąc o tym, że ze śmiechu brzuch mi się trząsł :lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool: No jak on recytuje to ciekaw jestem co robi wokalista Rammsteinu :lool::lool::lool::lool:
Pozdrav
rafał krasoń napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):rafał krasoń napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):rafał krasoń napisał(a):ironi są całkiem spoko, żeby tylko ten Dickinson umiał śpiewać...
...
...
Najpierw zrobiłem takie oczy jak to przeczytałem a potem tak mi szczęka zaczęla latać nie mówiąc o tym, że ze śmiechu brzuch mi się trząsł :lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool: No jak on recytuje to ciekaw jestem co robi wokalista Rammsteinu :lool::lool::lool::lool:
Pozdrav
czyli warto rozmawiać, choćby po to, żeby pobudzić do pracy przeponę... a ten wokalista z ramsteina to widać w dzieciństwie za dużo słuchał maidenów...
podkreślę jeszcze raz, że w wypadku Dickinsona jakoś to się trzyma kupy, i wcale mi jego manieryczy wokal nie przeszkadza, znam gorsze przypadki medyczne (king diamond).
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko