FUX napisał(a):Rysio.
ze stym krzywym uśmiechem fajne chłopaki jezdśmy
krutom napisał(a):ps. Gdzieś się nam zapodział Romek
MRK napisał(a):A Romuald zniknął... fakt... Stoner Go przygniótł:).
MRK napisał(a):...
A co się dzieje z "mniejszym darciem ryja i wolniejszą nogą"? Wg mnie nic. Marazm. Co rewolucyjnego pojawiło się w ostatnich chociażby 15 latach? Jak rock, hard rock rozwinął się i co nowego odkrył? Mowa o rocku gitarowym, nie mówię o muzyce lekko zahaczającej o rock, tylko dlatego, że kapela ma w składzie gitarzystę. Co odkryto i jakie są jej perspektywy. Dla mnie żadne...
romuald22 napisał(a):Jestem, jestem... Zerkam ale potęga oceanu powoduje, że nie jestem na bierzaco
krutom napisał(a):
Wszelki duch...
Ostatni wpis był chyba w połowie grudnia, albo wcześniej.
Już się bałem, ze kolejna osoba zniknie z forum.
romuald22 napisał(a):Nic mnie tam Panie nie przygniotło. A wyścigi motocyklowe mnie nie podniecaja...
romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):...
A co się dzieje z "mniejszym darciem ryja i wolniejszą nogą"? Wg mnie nic. Marazm. Co rewolucyjnego pojawiło się w ostatnich chociażby 15 latach? Jak rock, hard rock rozwinął się i co nowego odkrył? Mowa o rocku gitarowym, nie mówię o muzyce lekko zahaczającej o rock, tylko dlatego, że kapela ma w składzie gitarzystę. Co odkryto i jakie są jej perspektywy. Dla mnie żadne...
Z pewnym opòźnieniem ale odpowiadam.
Marazm piszesz. To tak samo jak nic nie odkryto w darciu ryja i waleniu w bęben. Sorry...
W latach 90 Spiritual Beggars. Potem Wolthmother. To było coś.
A aktualnie rock trzyma się dobrze. No i da się posłuchać. Ktoś kto ma korzenie w starym rocku nie może przejść obok tego obojętnie...
romuald22 napisał(a):
I nawet na te wyjce od MRK czasem zerkam.
romuald22 napisał(a):Z innej beczki. Słucham ostatnio suchara...
krutom napisał(a):Niech żyją dobre suchary.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko