krutom napisał(a):
Drą ryja, ale gitarki super.
Uuuuu... widzę postępy:). Jeszcze rok na forum i widzimy się na koncercie Cannibal Corpse:).
To ja wrzuć coś z polskiego podwórka... Właśnie ukazał się nowy BOTTOM.
Przepis na żurek:)
krutom napisał(a):
MRK napisał(a):krutom napisał(a):
Uuuuu... widzę postępy:). Jeszcze rok na forum i widzimy się na koncercie Cannibal Corpse:).
To ja wrzuć coś z polskiego podwórka... Właśnie ukazał się nowy BOTTOM.
Przepis na żurek:)
Zbyszko666 napisał(a):
No nie wiedziałem, że Bottom poszedł z nową płytą. Kawałek heheh z ciekawym przepisem:D Tylko ciekawe czy wyjdzie z tego ślonski żurek rychtyk
MRK napisał(a):I ciut poważniej...
krutom napisał(a):Kraków 18 listopada 2015 klub “Rotunda”.
romuald22 napisał(a):Ja powiem Ci Marek ciut poważniej.
Cieszę się, że niektòra muza prezentowana tu [url]czasami[/url]przez Ciebie nie ma perspektyw. Dlaczego? Ponieważ ryja już bardziej nie da się drzeć, a stopka w perkusji choćby to był Usain Bolt nie będzie chodzić szybciej.
Natomiast mniejsze darcie ryja i wolniejsza noga maja przed soba jeszcze wiele do odkrycia.
Pozdrawiam muzycznie.
MRK napisał(a):krutom napisał(a):Kraków 18 listopada 2015 klub “Rotunda”.
Relacja prima sort:)
MRK napisał(a):Idę spać. Tekst bez przytyków i pretensji, żeby nie było:).
krutom napisał(a):Dzięki.
krutom napisał(a):Mam wrażenie, że wątek stał się zbyt sterylny (wyspecjalizowany) i chyba niewiele osób go śledzi, może z pięć.
krutom napisał(a):W przypadku muzyki, czy innego rodzaju sztuki udawadnianie wyższości, większej nowatorskości, "awangarodowości" nie ma sensu. Wkraczamy w upodobania, gusty itp. (De gusti...
Albo się podoba, albo nie i żadne argumenty logiczne tego nie zmienią. Nie cierpię k...wa szpinaku i niech mnie ktoś nakarmi
MRK napisał(a):Ho ho ho... Panie, Panowie...
An evening with KING CRIMSON
17.09.2016 ZABRZE - Dom Muzyki i Tańca, 20:00
18.09.2016 ZABRZE - Dom Muzyki i Tańca, 20:00
20.09.2016 WROCŁAW - Narodowe Forum Muzyki, 20:00
21.09.2016 WROCŁAW - Narodowe Forum Muzyki, 20:00
Bilety w cenach od 179,00zł do 349,00zł
Sprzedaż biletów od 27.11.2015 od godz. 10:00
To jak? Jakieś piwko przed? Znam dobra pizzerie w Zabrzu, jakby co .
MRK napisał(a):Tak więc... jeśli ktoś śledzi po cichu, to niech się przełamie:)
MRK napisał(a):Na koniec.... ja mam prawie 40, Ty Romek i krutom pewno już macie 4 z przodu, ale zakładam, że 5 jeszcze nie. Zbyszko pewno młodszy, bo lubi Sabaton:). Bluesman pewno ma z przodu 8, bo wrzuca tutaj rzeczy sprzed potopu szwedzkiego:). Wy (Romek i krutom) zatrzymaliście się na etapie thrashu i stwierdziliście, że to już dla Was maksymalne esktremum, a może i nawet nie słyszeliście, tudzież nie chcieliście słyszeć o czymś mocniejszym. Zbyszko młody, więc łyka. Bluesman, gitarzysta, więc nawet mocniejszą muzą gitarową nie pogardzi, vide Metallica (tak mi się wydaje). Dla mnie darcie ryja na początku, kiedy to biegałem w koszulkach Mety, Sepy, Slayera i Anthrax, również nie było do przyjęcia. Nie kumałem, po co? Dlaczego? Przecież to bez sensu, ale...byłem chyba trochę młodszy i miałem czas, aby wchłonąć takie dźwięki. Może gdybyście byli młodsi....... choć, jak pisałem wcześniej, znam "5 z przodu", które nie dość, że darcia japy słuchają, to w dodatku jeszcze, sami taką muzykę grają:).
No! Idę spać. Tekst bez przytyków i pretensji, żeby nie było:).
anakin napisał(a):Naprawdę mogę?
anakin napisał(a):Skoro prosisz........
Wg mnie trzeba mieć konkretnie zjebany beret żeby słuchać tego co Ty......
anakin napisał(a):ps.mam 4-kę z przodu ( z bardzo słabą tendencją wzrostową ku 5-tce ) jakby to miało jakieś znaczenie.
bluesman napisał(a):
B e z p r z y t y k ó w ???:)
No no, letko się wkur..żyłem Urwał nać ! nie będzie gówniarz mi tu, jasny fuck.
piątka z przodu już od kilku lat! młody jestem !!! Cierpie dole !!! A de gustibus to j...........ł pies ? Orzesz Ty!!!
bluesman napisał(a):Twoja ulubiona muza zaczęła się nagle od zera ? nie od tych grup aby ? od tych co szli do przodu co powolutku szlifowali technikę gitarową, wokalną i kompozycję (chociaż w przypadku darcia japy trudno mówić o szczególnej technice wokalnej i melodyce, a raczej o testach jak długo gardło wytrzyma )
bluesman napisał(a):p.s. mam wrażenie, że opuściłeś po drodze sporo wartościowych zespołów jeżeli Guns są dla Ciebie wyznacznikiem pewnego poziomu to .......... podyskutujmy
Z bluesowym pozdrowieniem
<tu byli Marsi>
<a tutaj dwa razy Perfekcyjne Cyrkle>
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko